Sylvie Meis deelt foto van glimmende beentjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis mag de komende tijd flink van de zon genieten. Voor de opnames van de Duitse versie van Love Island zit ze in Tenerife. 

Momenteel is Sylvie Meis bezig met de opnames van de Duitse versie van het programma Love Island. Maar gelukkig is ze niet alleen maar bezig met werk. Ze heeft namelijk tussen de drukke opnames door ook tijd voor een beetje ontspanning. En daar deelt ze natuurlijk graag een foto van met haar volgers. Zo plaatst ze deze stralende foto van haar glimmende beentjes in de warme zon. en die wordt flink gewaardeerd. Met haar gebruinde beentjes maakt Sylvie flink inruk.

Lees ook: Getrouwde Sylvie Meis duikt ineens op in datingshow Love Island

Sylvie krijgt bijzonder bruine benen op deze zonnige foto

Tenerife doet Sylvie erg goed zo te zien, ze komt namelijk helemaal gebruind terug. In de warme zon, tussen de opnames door weet Sylvie wel hoe ze zichzelf moet ontspannen. Ze kiest ervoor om even heerlijk aan het water te gaan liggen op haar blauwe handdoekje. Verder laat ze de zon zijn  werk doen. Compleet bruin komt Sylvie straks terug van haar Love Island avontuur. En niet alleen haar benen natuurlijk. Met een prachtig grbuind kan Sylvie straks in Duitsland weer de straat over.

Sylvie Meis helpt zoeken naar de liefde op romantische foto

Met Love Island helpt Sylvie een groep begeerlijke vrijgezellen met het vinden van de ware liefde. Al is het natuurlijk zeer onwaarschijnlijk dat zij die ook echt gaan vinden in een strandvilla tussen de dronken feestgangers. Maar het is een dappere poging. Sylvie weet wel het een en ander van de liefde. in de lockdown kregen zij en haar man het ook lastig, maar wisten ze zich er doorheen te slepen. Sylvie is de ultieme romanticus en dus bij uitstek geschikt om anderen te helpen in hun zoektocht naar een beetje romantiek. Al kan het zomaar zijn dat de meeste deelnemers van Love Island eerder op zoek zijn naar lust en niet naar liefde. Dan wordt het voor Sylvie toch iets lastiger om de liefde te laten zegevieren.
Sylvie hoort een beetje bij Nederland en een beetje bij Duitsland

Helaas zal het nog wel even duren voor je de gebruinde beentjes van Sylvie over de straten van Nederland ziet gaan. En dat komt vooral door het feit dat Sylvie zich inmiddels meer Duits dan Nederlands voelt. Dat is ook niet zo gek, aangezien ze in Duitsland werkt en woont en een Duitse man heeft. Toch behoudt Sylvie nog een klein beetje haar Hollandse trots. Er bestaat dus nog een kans dat ze een keer terugkeert om weer in Nederland een programma te presenteren. Tot die tijd zal je van Sylvie moeten genieten op de Duitse zenders en via haar social media kanalen. Maar dat is niet zo erg, want daar is genoeg om van te genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!