Sylvie Meis deelt foto van glimmende beentjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis mag de komende tijd flink van de zon genieten. Voor de opnames van de Duitse versie van Love Island zit ze in Tenerife. 

Momenteel is Sylvie Meis bezig met de opnames van de Duitse versie van het programma Love Island. Maar gelukkig is ze niet alleen maar bezig met werk. Ze heeft namelijk tussen de drukke opnames door ook tijd voor een beetje ontspanning. En daar deelt ze natuurlijk graag een foto van met haar volgers. Zo plaatst ze deze stralende foto van haar glimmende beentjes in de warme zon. en die wordt flink gewaardeerd. Met haar gebruinde beentjes maakt Sylvie flink inruk.

Lees ook: Getrouwde Sylvie Meis duikt ineens op in datingshow Love Island

Sylvie krijgt bijzonder bruine benen op deze zonnige foto

Tenerife doet Sylvie erg goed zo te zien, ze komt namelijk helemaal gebruind terug. In de warme zon, tussen de opnames door weet Sylvie wel hoe ze zichzelf moet ontspannen. Ze kiest ervoor om even heerlijk aan het water te gaan liggen op haar blauwe handdoekje. Verder laat ze de zon zijn  werk doen. Compleet bruin komt Sylvie straks terug van haar Love Island avontuur. En niet alleen haar benen natuurlijk. Met een prachtig grbuind lichaam kan Sylvie straks in Duitsland weer de straat over.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis helpt zoeken naar de liefde op romantische foto

Met Love Island helpt Sylvie een groep begeerlijke vrijgezellen met het vinden van de ware liefde. Al is het natuurlijk zeer onwaarschijnlijk dat zij die ook echt gaan vinden in een strandvilla tussen de dronken feestgangers. Maar het is een dappere poging. Sylvie weet wel het een en ander van de liefde. in de lockdown kregen zij en haar man het ook lastig, maar wisten ze zich er doorheen te slepen. Sylvie is de ultieme romanticus en dus bij uitstek geschikt om anderen te helpen in hun zoektocht naar een beetje romantiek. Al kan het zomaar zijn dat de meeste deelnemers van Love Island eerder op zoek zijn naar lust en niet naar liefde. Dan wordt het voor Sylvie toch iets lastiger om de liefde te laten zegevieren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie hoort een beetje bij Nederland en een beetje bij Duitsland

Helaas zal het nog wel even duren voor je de gebruinde beentjes van Sylvie over de straten van Nederland ziet gaan. En dat komt vooral door het feit dat Sylvie zich inmiddels meer Duits dan Nederlands voelt. Dat is ook niet zo gek, aangezien ze in Duitsland werkt en woont en een Duitse man heeft. Toch behoudt Sylvie nog een klein beetje haar Hollandse trots. Er bestaat dus nog een kans dat ze een keer terugkeert om weer in Nederland een programma te presenteren. Tot die tijd zal je van Sylvie moeten genieten op de Duitse zenders en via haar social media kanalen. Maar dat is niet zo erg, want daar is genoeg om van te genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.