Sylvie Meis deelt bloedhete foto vermomd als schaars geklede Griekse godin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis weet hoe ze de aandacht naar zich toe moet trekken. Met deze foto’s laat ze iedereen watertandend achter. Deze moet je gezien hebben!

Sylvie Meis pakt uit voor tv-presentatie met weinig kleding

Sylvie Meis houdt ervan om uit te pakken met haar outfits. De blondine is de presentatrice van de Duitse variant van het programma Love Island. Voor het presenteren van de aflevering pakte ze flink uit met haar outfit. Sylvie laat weinig aan de verbeelding over voor de fans met deze outfit. De blondine heeft een outfit aangetrokken die haar doet lijken op een Griekse godin. Met deze outfit doet ze de cultuur van de filmlocatie eer aan. De outfit is gemaakt van een glimmende groene en lichtblauwe stof die haar prachtige nog maar net bedekken. Deze outfit leid wel tot buitengewoon prachtige plaatjes van de presentatrice. Deze plaatjes zijn om ultiem van te genieten. prachtig!

Volgers Sylvie Meis gaan helemaal los

De goddelijke foto’s van Sylvie leiden tot veel blijdschap bij haar volgers. Sylvie is voornamelijk actief in Duitsland waardoor er dan ook veel Duitse fans onder de foto reageren. Haar fans overspoelen de blondine dan ook met alleen maar complimenten. Een greep uit de reacties: “Du kannst echt alles tragen liebe Sylvie😍🔥” reageert een Duitse fan. Een andere Duitse fan reageert, “Traumfrau”. Aan de reacties te zien is Sylvie in Duitsland razend populair. Naast de Duitse fans heeft ze ook nog Nederlandse fans. Een Nederlandse fan reageert, “schitterend😍”. Naast deze complimenten staan de reacties vol met hartjesogen, hartjes en vlammen.
Sylvie Meis geniet bij zwembad in spannend setje

Tussen het werken door heeft Sylvie Meis ook nog tijd om te ontspannen. De blondine deelt een heerlijk plaatje vanaf de zwembadrand vanuit het prachtige Griekenland. Op de foto is te zien hoe Sylvie heerlijk van de zon aan het genieten is. Ze heeft voor de foto een zwarte bikini aangetrokken die alles nog maar net bedekt. Op deze foto is weer goed te zien dat de blondine in een uitstekende vorm verkeerd. Met deze foto laat Sylvie haar volgers dan ook weer optimaal genieten van haar prachtige . De echte liefhebbers kunnen ook nog genieten van het prachtige uitzicht op zee. Voor veel fans zal de prachtige blondine een te grote afleiding zijn van het uitzicht. Daar kunnen we haar fans natuurlijk geen ongelijk in geven.
Sylvie Meis ontspannen richting live show Love Island

Om het drukke schema als presentatrice van Love Island vol te houden is het voor Sylvie Meis belangrijk om af en toe even een rust momentje te pakken. Zo plaatst Sylvie een foto waar ze even rustig van het uitzicht aan het genieten is. Door even van dit momentje te genieten bereidt ze zichzelf voor op de tweede Love Island liveshow. Op de foto is de blondine te zien in een prachtige bloemenjurk. De glimlach van Sylvie verraad dat ze optimaal aan het genieten is in Griekenland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...