Sylvana IJsselmuiden verleidt volgers met foto tijdens enorme inspanning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft behalve presenteren nog vele andere talenten. Eén daarvan is het verleiden van haar vele volgers. 

Het is weer tijd voor een klein feestje, want Sylvana IJsselmuiden heeft weer een leuke foto geüpload. Sylvana heeft besloten om haar leven een tandje intiemer aan te pakken en besluit een foto op het internet te zetten, waar ze iedereen in ieder geval gaat verleiden. Sylvana houdt er ook wel van om een klein beetje te kijken hoe ver ze met dat soort dingen kan gaan. Ze heeft dus erg veel plezier als ze dit soort prachtige plaatjes van zichzelf aan het plaatsen is. Het wordt zo een beetje een sociaal experiment.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden laat benen zien op alarmerende foto

Sylvana doet nog even een ommetje

Zo sportief als ze is doet Sylvana nog even een rondje hartlopen tussen al dat werken door. Het is ook wel een heerlijk begin van de productieve week. Sylvana is dus erg goed begonnen. Ook weet ze met haar prachtige ‘selfie’ iedereen gelijk alerter te maken op de verschrikkelijke trend om jezelf altijd maar te filmen. Sylvana valt gelukkig net iets daarbuiten. Ze vindt het voornamelijk erg mooi om haar volgers af en toe een spannende foto toe te schuiven. Maar tussen de foto’s door moet Sylvana natuurlijk wel goed voor zichzelf zorgen. Dus doet ze ondertussen nog even een sportief ommetje.

Sylvana heeft nog meer spannende hobby’s.

Krijg je het nog niet warm van alle verschillende sportfoto’s die Sylvana op haar Instagram zet? Dan zijn er gelukkig nog genoeg foto’s op Sylvana haar muur, waar ze heel stoer over komt. Het zijn vaak tegelijk foto’s van Sylvana in een verleidelijke outfit of een verleidelijke pose, waar Sylvana dan weer gelijk de volle aandacht mee pakt. Maar wat zijn no meer grote hobby’s van de prachtige presentatrice?
Sylvana gaat hard op stoere machine

Een van de vele foto’s waar Sylvana zo verleidelijk op uitkomt, is zittend op de motor, met haar motorpakje nog aan. Sylvana weet ondanks de extra laag kleding nog wel enorm verleidelijk uit te komen. De knappe blondine heeft duidelijk ervaring met het verleidelijk maken van alledaagse kleding. Al zou het natuurlijk ook zomaar kunnen dat Sylvana in elke outfit die ze draagt gewoon verleidelijk is. Het voordeel van zo’n motorpakje? Sylvana zweet zich enorm in dit weer met die helm op, dus is er een kans dat je een leuk berichtje van Sylvana uit bad binnen krijgt op je feed.
Sylvana heeft zich allang bewezen

Ze is ook gewoon een ontzettende lieve, spontane, maar vooral sportieve dame. Sylvana heeft haar strepen allang verdient als het om mooie foto’s gaat. Ze plaatst nu ook alleen nog maar foto’s waar ze zelf in ieder geval heel erg tevreden kan zijn. Sylvana vindt het namelijk net zo leuk om de reacties te lezen, als daadwerkelijk de foto’s en filmpjes waar ze in zit te maken. Maar voor mooie reacties moet je net wat harder je best doen. Dus werkt Sylvana hard aan een positief imago. En met dit soort foto’s gaat dat zeker lukken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.