Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze nat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden… 

Zoals iedereen weet is presentatrice Sylvana IJsselmuiden gezegend met een paar grote, meloenen. Zelf is er ook van op de hoogte en ze is er enorm trots op. Zoals ze zelf zegt: ‘Waarom ze verbergen als ik er gewoon trots op ben?’. Geef de presentatrice hier eens ongelijk in. Vandaar brengt de blondine ze met passie in beeld en haar volgers smullen er van.

Handdoek glijdt bijna van Sylvana IJsselmuiden af

Dat Sylvana ‘ze’ graag met passie in beeld brengt blijkt maar weer. In een Instagrampost is Sylvana te zien met alleen een handdoekje om. Ze lijkt in een hotel te zijn met een privézwembad. De foto is van erg dichtbij gemaakt en een beetje wazig. Vermoedelijk is hij gemaakt door haar vriend. Opvallend is dat ze geen kleding draagt. Wat is daaraan vooraf gegaan? Niemand zal het te weten komen! Sylvana lijkt in ieder geval met alle macht haar handdoekje te moeten vasthouden. Het glijdt namelijk met enorme snelheid van haar af. En die zijn niet de minste.

Snoeperds en gluiperds gaan los op foto van Sylvana IJsselmuiden

De caption van Sylvana bij deze Instagrampost is nogal cryptisch. Deze luidt als volgt: ”Het leven in Friesland heeft z’n voordelen. Soms hier soms daar. Soms in een hotel.” In de locatie staat een hotel aangegeven, die in Utrecht ligt. Dit is al bijzonder. Maar vooral haar verzoek om de leukste caption is natuurlijk enorm uitdagend. Dit nodigt de meest vreemde comments uit. Zo zegt iemand ‘klap eens in je handjes..’. Of ‘Kleding vergeten als je gaat zwemmen..’, een comment van zwemmer Maarten van der Weijden onder haar foto. Zelf reageert ze hierop: ‘zullen we snel weer samen zwemmen?’ Sylvana houdt wel van een beetje interactie met haar volgers, da’s duidelijk!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!