Sylvana IJsselmuiden maakt volgers alvast lekker met royaal inkijkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe fries Sylvana IJsselmuiden heeft een nieuwe Instagramstory online gezet waarin ze haar volgers plaagt met een mysterieus berichtje in een strak topje.

Sylvana IJsselmuiden weet volgers met strak topje flink te verleiden

De populaire presentatrice en actrice, die onlangs nog Hunted VIPS won en eerder ooit door FHM werd uitgeroepen tot de “Mooiste Vrouw van Nederland”, liet weinig los over haar plannen, maar hintte wel dat er iets groots aan zit te komen vanuit Friesland.

sylvana IJsselmuiden

Wat zou Sylvana bedoelen met haar geheimzinnige boodschap?

In haar Instagramstory is Sylvana te zien in een strak topje, terwijl ze stralend in de camera kijkt: “Er gaan zulke toffe dingen aankomen. En dat allemaal vanuit Friesland. De media is pittig’’. Wat heeft de knappe blondine in haar schild? Heeft ze een nieuwe uitdaging gevonden die te maken heeft met haar Friese roots? Of heeft ze een andere stunt bedacht om haar fans te verrassen? Het geruchtencircuit draait op volle toeren sinds Sylvana’s cryptische bericht. Haar grote groep fans en volgers speculeren erop los. Eén ding is zeker: Sylvana heeft weer iets groots in petto en wij kunnen niet wachten om erachter te komen wat het is!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden klaar met de media?

De knappe presentatrice, actrice en model laat met haar opmerking “De media zijn pittig” suggereren dat er iets is gebeurd tussen haar en de pers. Heeft ze misschien een aanvaring gehad met een journalist? Is de beeldschone Sylvana het misschien zat om constant in de schijnwerpers te staan? Overweegt ze misschien om een mediastilte in te lassen? Of heeft ze misschien een exclusief interview gegeven waarin ze enkele pikante details over haar leven deelt? Wat het ook is, Sylvana weet hoe ze de gemoederen bezig moet houden. En laten we eerlijk zijn, wie kan haar weerstaan als ze met die fonkelende ogen een geheim met ons deelt?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gaat Sylvana IJsselmuiden de samenwerking aan met een Formule 1 team?

De combinatie van de razendsnelle racewagens en Sylvana’s verleidelijke poses zorgt voor één ding: Sylvana weet hoe ze de aandacht moet trekken. Zou de blonde Sylvana misschien de samenwerking zijn aangegaan met een formule 1 team? Sylvana is de afgelopen jaren natuurlijk super actief geweest in de sport en deze knapperd geeft na afloop van elke race zelfs een korte analyse op de radio. De combinatie van de razendsnelle racewagens en Sylvana’s verleidelijke poses zou het natuurlijk goed doen bij de Formule 1 fans. Haar passie voor de sport en haar betoverende verschijning heeft haar al favoriet gemaakt onder veel kijkers. Met haar uiterlijk en pikante berichten op sociale media zou ze een waardevolle toevoeging maken voor ieder team. Bovendien zou haar verschijning op de grid bijna zeker voor extra media-aandacht zorgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Maakt Sylvana een boek over haar leven?

De reis van de hardwerkende Sylvana van Friesland naar de top van de Nederlandse entertainmentindustrie zou ongetwijfeld inspirerend zijn. Zou ze misschien overwegen om een boek uit te brengen met haar overwinningen en bezigheden? De stoute Sylvana kennende zou dat zonder twijfel een compleet ongecensureerde autobiografie worden met bijvoorbeeld haar spannendste verhalen in de slaapkamer, meest intieme momenten en verboden affaires.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.