Sylvana IJsselmuiden laat benen zien op alarmerende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is nergens bang voor. Dus wanneer ze echt dringend hulp nodig durft ze daar best een intieme foto voor te plaatsen.

Sylvana IJsselmuiden zit in een lastig parket. De prachtige blondine heeft namelijk last van een lichamelijk probleempje, alleen weet ze zelf niet zo goed wat ze er mee aan moet. En dan kan je wel heel lang wachten tot de dokter een keer tijd voor je heeft, maar je kan natuurlijk je volgers om hulp vragen. En tussen al die leuke mensen zal ongetwijfeld een dokter zitten. Sylvana gokt het dus op. Ze maakt een foto van het problematische lichaamsdeel en deelt deze op haar Instagram. Nu maar hopen dat er iemand onder haar volgers Sylvana kan helpen met haar probleem.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden laat zich berijden door Lewis Hamilton

Waar heeft Sylvana toch zo’n last van?

Arme Sylvana, ze heeft een vervelend vlekje op haar been zitten. Alleen weet de prachtige presentatrice niet helemaal waar het vandaan komt. Misschien is het gewoon een muggenbult, maar misschien is het iets heftiger. Vandaar dat Sylvana graag de mening van haar volgers wilt horen. Als je weet waar Sylvana last van heeft, dan mag je het tegen haar zeggen. Waar Sylvana geen last van heeft, zijn lelijke benen. Want Sylvana haar benen, zelfs met een rood bultje er op, zien er prima uit. Nu maar hopen dat Sylvana niet te erg last heeft van het bultje.

Sylvana laat graag haar benen zien deze zomer

Het begint nu al een warme zomer te worden. En dat betekent dat het tijd is voor rokjes en korte broekjes. En Sylvana heeft de hint helemaal begrepen. De prachtige blondine laat dan ook graag haar beentjes zien aan haar volgers. Daar heeft Sylvana absoluut geen enkele moeite mee. Zolang ze er maar goed uit ziet op de foto. Dat is wel de enige voorwaarde. Anders heeft het voor de knappe Dumpert-presentatrice ook geen enkele zin. Vist Sylvana met haar mooie foto’s een beetje naar complimenten? Misschien wel ja, maar maakt het uit als je er zulke leuke foto’s voor terug krijgt?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Korte broekjes zijn helemaal Sylvana’s ding

Een strak kort broekje is nu precies waar Sylvana helemaal vrolijk van wordt. De prachtige blondine houdt er niet van om haar benen te verbergen. Die zien er daarvoor ook veel te goed uit. Die moet je niet verborgen houden voor de wereld, maar die moet je trots laten zien. En een trotse meid, dat is Sylvana wel. Ze zegt zelf altijd “gelukkig heb ik mijn benen nog” om aan te geven dat het allemaal zo slecht nog niet gaat. Dat Sylvana zich gelukkig prijst met haar benen dat valt wel te begrijpen, ze zijn namelijk een genot om naar te mogen kijken. Gelukkig laat Sylvana ze graag zien, want er staan redelijk veel foto’s van Sylvana haar benen op haar Instagram pagina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jade Anna toont enorme heuvel in zwemkleding

Jade Anna verwent haar volgers met een stel opvallende kiekjes. De blondine toont zowaar een flinke heuvel in haar zwemkleding..

Half ontklede Juultje Tieleman deelt gruwelijk lekkere foto

Juultje Tieleman heeft weer toegeslagen met een spannende foto. De blondine lijkt steeds minder kleding te dragen!

Foto: Sylvana IJsselmuiden neemt groot risico met strakste topje ooit

Sylvana IJsselmuiden weet precies hoe ze haar volgers meteen op een nieuwe video kan laten klikken! Met zo'n shirtje wil je gewoon zien of het filmpje goed afloopt...