Sylvana IJsselmuiden knalt aan alle kanten uit goedkoop jurkje (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sylvana IJsselmuiden liep bij de FHM500 op de rode loper en knalt van alle kanten uit elkaar in haar goedkope jurkje!

Onze presentatrice Sylvana IJsselmuiden was aanwezig op de rode loper bij de FHM500. Hier waren veel meer vrouwen natuurlijk, want daar gaat het toch ook wel een beetje om. Toch kan het nooit normaal gaan en moet er altijd wel iets opvallen. Deze keer was Sylvana de gelukkige die iedereens aandacht moest trekken. Met haar felgroene jurkje op de rode loper kan niemand haar niet gezien hebben. Dat was dan ook niet alles. In het interview zei ze ten eerste dat het jurkje maar 15 euro kostte. Terwijl iedereen dacht dat het kei duur zou zijn. Maar het mooiste is nog dat Sylvana’s pluspunten er bijna uit sprongen! Ongelofelijk hoe het nog stand heeft gehouden. Maar het is zeker een leuk moment voor alle fans van de presentatrice!

Bekijk hier de video zelf!

Sylvana Ijsselmuiden jurkje

Sylvana IJsselmuiden maakt de fans erg blij

Sylvana IJsselmuiden maakt op Instagram haar fans regelmatig wel blij. De blondine plaatst dan foto’s in jurkjes of andere mooie outfits. Ook is ze af en toe bij een evenement zoals deze FHM500 waar ze leuke kiekjes van plaatst. En nog veel meer waar de mannen gek van kunnen worden. Verder is ze nog weleens aanwezig bij programma’s als gast of deelnemer en dan vind ze het leuk om dit ook te laten zien aan haar volgers. Laatst tijdens het gedoe rondom Joost Klein was Sylvana ook erg actief met #FreeJoost. Dit deed ze bij een optreden in Friesland en ze vond het prachtig hoe Friesland achter Joost stond.

Meer zien van Sylvana IJsselmuiden

Wil je nou meer zien van de blondine Sylvana IJsselmuiden en alles in de gaten houden waar ze mee bezig is? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze al deze updates en alle leuke kiekjes van haar leven. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...