Sylvana IJsselmuiden heeft uitleg voor plotselinge verleidelijke stem

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden was de afgelopen tijd geveld door een zware longontsteking. Ze was hierdoor erg aangedaan en vooral haar stem is flink toegetakeld nog steeds. Het geeft haar wel een verleidelijk keelgeluid.

Sylvana IJsselmuiden is, na een zware longontsteking, weer terug te vinden op de radio. klonk daardoor bij haar F1-programma op Slam erg ‘verrassend’ en ook wel spannend. Kan ze haar stem niet gewoon zo houden? Het klinkt in ieder geval wel aantrekkelijk. Sylvana wil echter al haar oude en minstens net zo goede kwaliteiten weer terug. Zoals haar normale stem. Hiervoor neemt ze allerlei strenge maatregelen en ze legt heel wat bezoekjes af. Zo zit ze in een zoutkamer om te herstellen en daarna hersteld ze nog meer bij een beautysalon. De zieke Syl laat zich erg in de watten leggen. 

Zoutige Sylvana IJsselmuiden overal voor in

Sylvana was, na een aantal weken ziekte, erg wanhopig om te herstellen. En zo snel mogelijk natuurlijk. Ze wilde graag weer aan het werk. Begrijpelijk, want ze zit boordevol energie en neemt plaats in allerlei programma’s. Haar herstel ideeën zijn wel ietsje vreemder te noemen dan op bed blijven en rustig herstellen. De raceduivel, die helemaal weg is van autosport, wil met spoed weer terugkomen en presenteren. Na een zoektocht en wat rondvragen komt ze op de volgende conclusie: een zoutkamer gaat mijn longen nog sneller herstellen dan gewoon blijven liggen. Voor mensen die dat nog niet wisten, een zoutkamer is speciaal voor  verlichting van luchtwegaandoeningen, kno- of huidklachten. Maar het lijkt nog meer gedaan te hebben met haar stem.

Nieuwe Sylvana deels helemaal terug

Hoe kunnen we de uitkomst van dit experiment het beste omschrijven? Aan de ene kant lijkt het einddoel behaald. Sylvana is weer terug bij Slam! waar ze alles kan vertellen over haar favoriete sport en actuele ontwikkelingen binnen die sport. Maar ze klinkt wel apart. Een beetje als een nog “spannendere” versie van zichzelf. Dat is wel een vreemd bijeffect van de zoutkamer. Of zou het aan de tweede herstelmaatregel komen van Sylvana?

Ontspannen Sylvana blijft liggen

In een zoutkamer moet je rustig een tijdje stil blijven liggen. Hierna kom je weer helemaal beter buiten. Sylvana vond dat liggen eigenlijk wel prima en ging lekker door. Na haar excursie richting de zoutmijnen is ze gaan liggen bij een beautysalon en worden haar voeten onder andere flink onderhanden genomen. Pas hierna kon ze weer, helemaal uitgerust, aan de slag op de radio.

Longontsteking krijgt de schuld

In plaats van de zoutkamer dan wel de salon de schuld te geven gooit Syl het over een geheel andere boeg. Er is volgens deze medisch expert maar een oorzaak van de nieuwe stem: de originele ziekte. Zou het echt zo simpel zijn? Volgens de presentatrice wel, maar of haar medische kennis zo goed is als haar F1- kennis? Dat laatste lijkt ze tijdens de ziekte trouwens goed te hebben bijgehouden voor haar programma op de zender. Sylvana is nog steeds up-to-date over alles wat zich heeft afgespeeld in de F1-wereld. In het programma vertelt ze erover alsof ze nooit weg is geweest. Natuurlijk heb je als zieke ook tijd zat voor tv en social media. Nu is het weer hard aan het werk gaan voor Syl. Gelukkig wel met haar passies, in plaats van continu in bed te liggen.

sylvana f1 longontsteking

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...