Sylvana IJsselmuiden deelt heerlijke foto in slechts een handdoekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft maar weer een foto gedeeld met haar volgers. En die vinden dat natuurlijk wel erg leuk!

De prachtige blondine Sylvana IJsselmuiden heeft alleen een handdoekje aan

Het valt niet te ontkennen dat de knappe presentatrice een ongelooflijk mooie verschijning is. Met haar perfecte lichaam weet Sylvana alle mannen van Nederland vrij makkelijk te verleiden. Dat zie je ook wel als je op Sylvana haar socials zit. Daar krijgt ze zoveel complimenten van willekeurige mannen. Daaruit blijkt wel hoe gewild de knappe blondine is. En soms gooit Sylvana natuurlijk nog even olie op het vuur. Je moet je volgers natuurlijk een klein beetje verwennen van tijd tot tijd, dat weet Sylvana ook. Nu komt ze met een wel heel erg plagerige foto. Want de prachtige dame heeft alleen maar een handdoekje om. Maar ze kijkt wel even heel verleidelijk naar de camera. Het is bijna gemeen. De volgers van Sylvana IJsselmuiden lijken echter wel tevreden te zijn.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden buigt voorover op boot en laat haar mooiste plekjes zien

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

De prachtige Sylvana IJsselmuiden laat volgers meegenieten in klein handdoekje

Waarom gaat Sylvana gehuld in alleen een handdoekje? Nou, de prachtige blondine woont tegenwoordig weer in Friesland. Maar haar werk zit natuurlijk nog wel aan de andere kant van het land. En dat betekent dat Sylvana soms heel erg vroeg op moet of juist de dag van tevoren weg gaat en een hotel pakt. En als ze dan een hotelletje pakt, dan geniet ze natuurlijk wel intens van de mogelijkheden. En dat kan je op de foto wel zien. Om haar volgers ook een beetje mee te laten genieten, doet Sylvana slechts een handdoekje om. Zo kan iedereen fantaseren wat er onder dat handdoekje schuil gaat. Met de verleidelijke blik die ze erbij geeft maakt Sylvana de foto wel af. De knappe blondine weet als geen ander hoe ze zich op een verleidelijke manier moet opstellen.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden eindelijk benaderd voor fotoshoot zonder kleding

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden is in zo weinig mogelijk kleding sowieso het knapste

De aantrekkelijke blondine is in zo weinig mogelijk kleding sowieso het mooiste om naar te kijken. Dat merk je wel aan alle leuke foto’s die ze online zet. Daarin draagt de prachtige presentatrice ook altijd outfits die zeer weinig verhullen. Haar fans zijn daar natuurlijk weer heel blij mee. Die vinden het geweldig om meer van het prachtige lichaam van Sylvana te kunnen zien. Als het even kon zouden ze nog minder kleding accepteren. Maar dat wordt dan wel weer heel spannend voor op Instagram. Sylvana weet hen in ieder geval goed te vermaken met haar aantrekkelijke foto’s. De prachtige blondine deinst zeker niet terug voor een verleidelijke foto of twee. Het geweldige lichaam van Sylvana zorgt ervoor dat ze ook vrij makkelijk nieuwe foto’s kan maken voor haar fans om van te genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?