Sylvana IJsselmuiden deelt haar lekkerste foto’s van de Grand Prix in Zandvoort

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Echte Formule 1-fan Sylvana IJsselmuiden was niet te missen tijdens de Grand Prix in Zandvoort. In deze heerlijke outfit is de blondine het ultieme uithangbord voor de autosport!

Wie dit weekend de Formule 1 gekeken heeft zal Sylvana IJsselmuiden zeker voorbij hebben zien komen. En daar zijn we allemaal heel blij mee! Niet alleen deed Sylvana ons namelijk versteld staan met haar F-1 kennis en scherpe humor – ook haar topje zal je mond open doen vallen! Dat Sylvana een spectaculair stel voorbumpers heeft wisten we al, maar met dit shirtje doet de blondine er toch weer een schepje bovenop!

Sylvana IJsselmuiden schittert in luchtig topje tijdens Grand Prix

We mogen wel vaker genieten van Sylvana IJsselmuiden haar schitterende verschijning. De bloedhete blondine heeft nou eenmaal twee enorme kanjers en laat die ook graag zien. En gelukkig ook maar! Want dat levert de allerlekkerste plaatjes op. Zie alleen dit recente set foto’s maar. Sylvana was namelijk te vinden op de Grand Prix in Zandvoort en trok doorbij alles uit de kast. Logisch ook! De blonde schoonheid is een enorme Formule 1-fan en wil daarbij natuurlijk indruk maken. Nou, dat is zeker gelukt. Want wij durven te garanderen dat ze alle hoofden heeft laten draaien. Wij hebben er bijna nekpijn van! Het topje is dan ook om van te smullen. Zo zet ze haar twee supersofts heerlijk in het zonnetje. Sylvana’s veelzeggende blik maakt dit pareltje van ’n foto compleet. Of je nou Formule 1-fan bent of niet, na deze supershow ben je hoe dan ook enthousiast!

Sylvana IJsselmuiden laat fans naar binnen kijken

En dit is niet eens het enige fijne filmpje van Sylvana IJsselmuiden. De beeldschone presentatrice houdt zich namelijk al langer bezig met Formule 1 en verwende haar fans recent ook nog met een overheerlijk filmpje. En daarbij trok ze een zeer pittig topje aan! Het shirtje lijkt namelijk haast wel op haar huid geschilderd! En als kers op de taart: de inkijk zeg je ook U tegen. Sylvana lijkt zich daar zelf ook donders goed van bewust. Hoe kan het ook anders? De knappe blondine buigt zich namelijk lichtelijk voorover  en laat haar fans gewoon bij haar shirtje naar binnen kijken! En daar valt flink wat te zien. Want Sylvana lijkt haar lijf ook slim in te zetten om de mannelijke aandacht vast te houden. De reclame mag dan bedoeld zijn om borrelnootjes in de spotlights te zetten, maar wij kunnen onze ogen amper van Sylvana afhalen. Maar opvallen doet het zeker!

Sylvana IJsselmuiden plaatst kletsnatte foto in handdoekje

Fans van Sylvana IJsselmuiden krijgen de laatste tijd wel vaker een cadeautje. Zie alleen dit recente plaatje maar! Sylvana kwam namelijk reclame maken voor een hotel waar ze overnacht en wist dit wel op heel bijzondere wijze te doen. We willen natuurlijk altijd weten of er een zwembad in de kelder is, maar om daarbij al je kleding uit te trekken? Nou, dat is wellicht een eerste keer. Niet dat je ons hoort klagen natuurlijk! Sylvana poseert namelijk doorweekt in een piepklein handdoekje en maakt het daarbij flink spannend. Het kleine stofje is namelijk nog maar nét groot genoeg om haar figuur te bedekken! Gelukkig lijkt Sylvana het niet erg te vinden dat haar handdoek wat openvalt. Als we Sylvana erbij krijgen plaatsen wij vandaag nog een reservering. Kom maar door!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!