Sylvana IJsselmuiden daagt volgers uit met diep inkijkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden geeft letterlijk een diep inkijkje in haar leven. Met een open jurkje aan is het genieten geblazen.

Sylvana IJsselmuiden heeft haar meest verleidelijk jurkje maar weer eens aangetrokken. Het jurkje is lekker kort aan de boven- en onderkant. Met zo’n korte bovenkant valt er gelukkig genoeg te zien. Ze geeft dan ook een diepe inkijk weg.

Sylvana IJsselmuiden daagt volgers uit om vieze comments te maken

Sylvana IJsselmuiden heeft al vaker laten weten trots erop te zijn dat ze uit Friesland komt. Met deze nieuwe post maakt ze dat nog maar een keer extra bekend. Ze laat weten dat in Friesland alles beter is. Wanneer je naar Sylvana IJsselmuiden kijkt, dan weet je zeker dat de dames in Friesland erg knap zijn. Nadat ze overduidelijk heeft aangegeven dat Friesland haar lievelingsplek is, vraagt ze aan haar volgers wat hun lievelingsplek is. Wanneer je een foto plaatst met zo’n flinke inkijk dat daag je je volgers ook wel uit om vieze comments te maken. En dit gebeurd ook volop. Zoals te verwachten gaan vele comments over de inkijk van Sylvana. Wanneer je haar voorgevel ziet dan lijkt dat ook wel op een heerlijke plek om te zitten. Het valt wel te raden wat de lievelingsplek van de vriend van Sylvana IJsselmuiden is.
Sylvana IJsselmuiden geniet volop van heerlijke dag

Buiten wordt het steeds donkerder en grijzer. Zon is in ons kikkerlandje de afgelopen tijd ook bijna niet meer te zien. Toch is het nu een heerlijke dag en weten ook de zonnestralen ons te vinden. Sylvana IJsselmuiden neemt hier volop van gebruik en zet haar zonnebril per direct op. Het lijkt erop dat de knappe blondine in de trein zit. Waar ze naartoe gaat is niet bekend. het lijkt er alleen wel op dat ze weg gaat uit het ‘mooie’ Friesland. Haar lievelingsplek gaat ze dus met de zon op haar bol verlaten. Met haar lippen getuit ziet het er allemaal enorm verleidelijk uit. De mannen in Friesland zullen, begrijpelijk, teleurgesteld zijn wanneer Sylvana IJsselmuiden weer vertrekt. De rest van Nederland zou het in ieder geval niet erg vinden als Sylvana wat dichterbij komt.

Zo zag Sylvana IJsselmuiden er tijdens de feestdagen uit

Tijdens de feestdagen worden de mooiste outfitjes uit de kast getrokken. Zo ook door Sylvana IJsselmuiden. De knappe blondine heeft weer een heerlijk jurkje tevoorschijn getoverd. Een mooi elegant rood jurkje heeft ze voor het kerstdiner bewaard. Nu kerst er eindelijk was kon die uit de kast. Ze zit verstandig op een bankje met haar benen over elkaar heen. Als ze dit niet zou doen kon iedereen zo naar binnen kijken bij de mooie presentatrice. Met een flinke glimlach op haar gezicht zie je dat ze volop aan het genieten is. Dat kan ook nie anders in zo’n jurkje. Daar krijgt iedereen, zelfs Sylvana een glimlach van op zijn of haar gezicht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.