Suzanne Schulting wringt zich in onmogelijke houding op deze bizarre foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is een ongelooflijk goede atleet. Ze is zo lenig dat ze zichzelf op de foto in allerlei rare bochten wringt.

Schaatsster Suzanne Schulting heeft het afgelopen jaar wel bewezen hoe sportief ze kan zijn. Maar wist je dat Suzanne naast ontzettend atletisch ook nog eens enorm lenig is? Natuurlijk gaan die twee vaak hand in hand, maar niet altijd. In het geval van Suzanne lijken de twee kwaliteiten het wel met elkaar te kunnen vinden. Daarom zie je Suzanne zichzelf ook altijd in die rare bochten wringen. Ze is namelijk een van de weinige mensen van Nederland die volledige controle heeft over de lenigheid van haar . Dat strekt ze voor de foto ook nog eens even goed uit, zodat iedereen kan zien hoe lenig ze nu exact is.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting maakt zich in bijzonder wortelpak klaar voor Olympische Spelen
Suzanne reikt omhoog in foto van onmogelijke pose

Natuurlijk weet Suzanne een onmogelijke pose aan te nemen met haar . Ze heeft zoveel beheersing over haar prachtige lijf, dat ze exact weet wat ze doet. behendig draait ze haar been naar achter en duwt ze haar arm omhoog. Het ziet er indrukwekkend uit allemaal. Natuurlijk krijg je als onschuldige bijstander zo wel een uniek kijkje op het beeldschone van Suzanne Schulting. En dat is natuurlijk helemaal niet erg. Suzanne heeft jarenlang getraind om het mooiste van alle Nederlandse sporters te krijgen. Ze is dan ook ooit een keer tot mooiste vrouw binnen de sportwereld bekroond. En die titel gaat eigenlijk nog steeds op. Suzanne blijft de mooiste vrouw in een sportpakje. Er zijn maar weinig sportvrouwen die aan haar schoonheid kunnen tippen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.