Suzanne Schulting wringt zich in onmogelijke houding op deze bizarre foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is een ongelooflijk goede atleet. Ze is zo lenig dat ze zichzelf op de foto in allerlei rare bochten wringt.

Schaatsster Suzanne Schulting heeft het afgelopen jaar wel bewezen hoe sportief ze kan zijn. Maar wist je dat Suzanne naast ontzettend atletisch ook nog eens enorm lenig is? Natuurlijk gaan die twee vaak hand in hand, maar niet altijd. In het geval van Suzanne lijken de twee kwaliteiten het wel met elkaar te kunnen vinden. Daarom zie je Suzanne zichzelf ook altijd in die rare bochten wringen. Ze is namelijk een van de weinige mensen van Nederland die volledige controle heeft over de lenigheid van haar lichaam. Dat strekt ze voor de foto ook nog eens even goed uit, zodat iedereen kan zien hoe lenig ze nu exact is.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting maakt zich in bijzonder wortelpak klaar voor Olympische Spelen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Suzanne reikt omhoog in foto van onmogelijke pose

Natuurlijk weet Suzanne een onmogelijke pose aan te nemen met haar lichaam. Ze heeft zoveel beheersing over haar prachtige lijf, dat ze exact weet wat ze doet. behendig draait ze haar been naar achter en duwt ze haar arm omhoog. Het ziet er indrukwekkend uit allemaal. Natuurlijk krijg je als onschuldige bijstander zo wel een uniek kijkje op het beeldschone lichaam van Suzanne Schulting. En dat is natuurlijk helemaal niet erg. Suzanne heeft jarenlang getraind om het mooiste lichaam van alle Nederlandse sporters te krijgen. Ze is dan ook ooit een keer tot mooiste vrouw binnen de sportwereld bekroond. En die titel gaat eigenlijk nog steeds op. Suzanne blijft de mooiste vrouw in een sportpakje. Er zijn maar weinig sportvrouwen die aan haar schoonheid kunnen tippen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.