Suzanne Schulting wringt zich in onmogelijke houding op deze bizarre foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is een ongelooflijk goede atleet. Ze is zo lenig dat ze zichzelf op de foto in allerlei rare bochten wringt.

Schaatsster Suzanne Schulting heeft het afgelopen jaar wel bewezen hoe sportief ze kan zijn. Maar wist je dat Suzanne naast ontzettend atletisch ook nog eens enorm lenig is? Natuurlijk gaan die twee vaak hand in hand, maar niet altijd. In het geval van Suzanne lijken de twee kwaliteiten het wel met elkaar te kunnen vinden. Daarom zie je Suzanne zichzelf ook altijd in die rare bochten wringen. Ze is namelijk een van de weinige mensen van Nederland die volledige controle heeft over de lenigheid van haar . Dat strekt ze voor de foto ook nog eens even goed uit, zodat iedereen kan zien hoe lenig ze nu exact is.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting maakt zich in bijzonder wortelpak klaar voor Olympische Spelen
Suzanne reikt omhoog in foto van onmogelijke pose

Natuurlijk weet Suzanne een onmogelijke pose aan te nemen met haar . Ze heeft zoveel beheersing over haar prachtige lijf, dat ze exact weet wat ze doet. behendig draait ze haar been naar achter en duwt ze haar arm omhoog. Het ziet er indrukwekkend uit allemaal. Natuurlijk krijg je als onschuldige bijstander zo wel een uniek kijkje op het beeldschone van Suzanne Schulting. En dat is natuurlijk helemaal niet erg. Suzanne heeft jarenlang getraind om het mooiste van alle Nederlandse sporters te krijgen. Ze is dan ook ooit een keer tot mooiste vrouw binnen de sportwereld bekroond. En die titel gaat eigenlijk nog steeds op. Suzanne blijft de mooiste vrouw in een sportpakje. Er zijn maar weinig sportvrouwen die aan haar schoonheid kunnen tippen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!