Suzanne Schulting vloert haar volgers met heerlijke close-up-foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schaatsster Suzanne Schulting heeft een nieuwe foto online gezet en mensen raken er niet over uitgepraat. Deze moet je gezien hebben.

Suzanne Schulting laat volgers genieten met mooie foto

De schaatsster plaatst wel eens vaker mooie foto’s op haar Instagram, maar nu heeft ze een plaatje online gezet, waarmee ze haar volgers vloert. Die slaan namelijk stijl achterover na het zien van dit mooie plaatje. Suzanne laat zichzelf meestal volledig zien op haar foto’s, maar kiest er nu voor om slechts een close-up van haar gezicht te delen. En die foto is natuurlijk ontzettend mooi geworden. De brunette ziet er op het plaatje bijzonder goed uit. Maar volgers van Suzanne wisten natuurlijk al langer dat de schaatsster een ontzettend mooi gezicht had. Maar nu ze zelf de focus er ook zo op legt, valt het pas echt op.

Suzanne Schulting zorgt ervoor dat er net genoeg te zien valt

Natuurlijk moet de foto wel een klein beetje leuk blijven voor haar volgers, anders lopen ze ook weer weg. En dat is niet de bedoeling. En dus zorgt Suzanne ervoor dat er net genoeg van haar te zien is, onderin de foto, om haar volgers geïnteresseerd te houden. Het eerste wat je natuurlijk opvalt aan de foto is het prachtige gezicht van Suzanne, maar als je dan even verder kijkt, dan val je bijna uit je stoel van verbazing als je bij de onderkant van de foto aan komt. Suzanne had ook makkelijk de foto iets kunnen bijsnijden, maar kiest ervoor om haar volgers het grootste plezier te doen!

Suzanne Schulting deelt graag mooie foto’s van zichzelf

Het is niet de eerste en ook zeker niet de laatste keer dat Suzanne Schulting een mooie foto van zichzelf deelt op Instagram. Daar is de schaatsster inmiddels ook heel erg goed in geworden. Kijk maar eens naar het plaatje hierboven. Die ziet er natuurlijk een partij mooi uit. En haar fans waren daar natuurlijk wel erg blij mee. Die konden hun geluk niet op toen Suzanne deze foto deelde met het internet.

Alles aan Suzanne Schulting is mooi

Als schaatsster zijn de benen van Suzanne Schulting uiteraard indrukwekkend. Toch is er nog veel meer om van te genieten bij de brunette. Zo weet ze bij het maken van foto’s echt ontzettend goed een blik op te zetten waarmee ze haar volgers laat smelten. Die prachtige ogen van Suzanne Schulting betoveren je meteen. De schaatsster heeft flink kunnen oefenen op het maken van mooie foto’s en is daar inmiddels een expert in geworden. Gelukkig maar, want dat levert hele leuke plaatjes op voor haar fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.