Suzanne Schulting trekt shirtje iets omhoog voor foto in de zon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij zomerzon horen zomeroutfits! Suzanne Schulting snapt het: bedekte buikjes horen daar niet bij. Zou zonde zijn als dat wasbordje niet egaal bruin was, toch? 

Ieders favoriete schaatsster Suzanne Schulting slaat weer toe! Ondanks dat de bloedmooie brunette het halve jaar in de kou staat maakt ze er in deze heerlijke foto’s een hete boel van. Onder dat strakke schaatspakje moet natuurlijk een schitterend gebruind lijf en daar komen natuurlijk zéér karige zon-outfits bij kijken…

Suzanne Schulting lift haar topje omhoog

Als je net als Suzanne Schulting de helft van het jaar op het ijs staat te bibberen weet je dat je van de zon moet genieten als het kan. Suzanne laat het lekkere weer in ieder geval niet aan zich voorbij gaan! De knappe schaatsster postte op haar Instagram dat ze heerlijk in de zon heeft liggen bruinen. Het probleem van tan lines weet ze slim op te lossen. Een piepklein broekje weet ze nog verder op te rollen en haar shirtje trekt ze gewoon half omhoog. Het zorgt voor een vurig filmpje en wij genieten er intens van mee. Nou hopen dat Suzanne er de rest van de zomer ook zo bij loopt…

Suzanne ligt namelijk in het zonnetje te bakken in een zeer karig pakje. Haar kleine witte shirtje bedekt haar borstkas nauwelijks, en dan spreken we geeneens van de rest. Suzanne maakt het nog erger (of beter?) door het piepkleine topje ver op te rollen. Wij snappen het wel; je moet natuurlijk wel egaal bruinen. Suzanne lijkt zich daar in ieder geval erg mee bezig te houden. Ook haar kleine broekje is zo ver mogelijk naar boven getrokken. Die topfitte benen moeten natuurlijk ook wat liefde van de zon. Als je het halve jaar in lange mouwen en strakke schaatspakjes rondloopt moet je het er natuurlijk van nemen als het kan. Ons hoor je er in ieder geval niet over klagen. De topfitte schaatsster maakt voor een bloedheet plaatje. Wij trekken onze kleding hier ook voor uit.

Suzanne Schulting pronkt met strakke buik

Met een figuur als Suzanne Schulting is het logisch dat je zo vaak mogelijk je kleding uittrekt. Wij zouden ook geen kans laten lopen om zo’n strakke buik te laten zien. Suzanne lijkt ook terecht trots te zijn op haar prachtige lichaam. De 25-jarige topsporter heeft in ieder geval geen gêne om op Instagram strakke pakjes aan te trekken. Zo schitterde ze recent nog in een fantastische fotoshoot met een kledingmerk. In de prachtige shot zien we Suzanne breed glimlachend met een kekke bril op. Maar je ogen zullen onmiddellijk naar het strakke topje getrokken worden. De felle kleuren trekken al je aandacht, maar je blijft hangen op haar heerlijke figuur. De onthullende outfit laat haar afgetrainde buik namelijk helemaal onbedekt. Ook haar broekje blijft laag op haar heupen hangen. Als Suzannes glimlach het niet doet zal de vurige outfit je hart wel sneller doen kloppen.

Suzanne Schulting maakt indruk in minuscule sportoutfit

Suzanne Schulting werkt dan ook hard voor haar heerlijke lichaam. De knappe topsporter plaatst wel vaker filmpjes achter de schermen van haar workout en schittert in strakke sportoutfits. Maar nu het weer warmer wordt, worden de pakjes van Suzanne ook steeds kleiner! Zo kan je in een recent filmpje meegenieten van een indrukwekkende workout. Suzanne laat duidelijk zien hoe ze al haar assets opgebouwd heeft en wij doen het haar niet na. Het minuscule setje showt haar fantastische benen en nog betere achterkant, maar ook haar gespierde armen doen niet onder. Wij weten niet waar we meer van onder de indruk zijn: Suzanne of haar sportroutine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...