Suzanne Schulting laat eindelijk weer haar ronde vormen zien in strak schaatspakje (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting is lang bezig geweest met haar herstel maar ze is weer terug op het ijs. Zo kan iedereen haar vormen bewonderen in haar strakke schaatspakje!

Schaatsster Suzanne Schulting weet iedereen goed te verassen door met iedereen te delen dat ze weer op de ijsbaan is! Ze was namelijk door haar blessure al voor een lange niet op het ijs te zien. Maar nu is het officieel, Suzanne Schulting mag weer schaatsen en ook meedoen met de aankomende wedstrijden!

Suzanne Schulting mag weer schaatsen en draagt een strak pakje

Schaatsster Suzanne Schulting is officieel terug op de schaatsbaan! De brunette mag eindelijk weer schaatsen en ook dus de heerlijke strakke schaatspakjes die iedereen zo heeft gemist. Nu kunnen we verwachten dat Suzanne weer te zien gaat zijn bij wedstrijden en ook zal ze weer leuke beelden delen terwijl ze die prefect vormende pakjes draagt. Gelukkig is Suzanne dan ook zo enthousiast dat ze weer kan schaatsen dat ze ook vele beelden deelt met ons in de prachtige pakjes. Dus alle mannen van Nederland kunnen weer hartstikke goed genieten van Suzanne en wat ze meemaakt in haar carrière.

Bekijk de foto’s van Suzanne snel hieronder!

Schaatsster Suzanne Schulting mag weer schaatsen en draagt een strak pakjeSchaatsster Suzanne Schulting mag weer schaatsen en draagt een strak pakje Schaatsster Suzanne Schulting mag weer schaatsen en draagt een strak pakje

Meer zien van Suzanne Schulting kan op Instagram

Wil je nu nog meer mooie kiekjes bekijken van onze prachtige schaatsster Suzanne Schulting? Dat kan door hier te klikken! Neem dan zeker even rustig de tijd om haar Instagrampagina te bekijken. Suzanne deelt graag veel beelden van haar trainingen als topschaatsster. Hier houden haar mannelijke volgers wel van, want ze heeft natuurlijke mooie vromen in deze kleding. Daarnaast deelt ze natuurlijk ook beelden van haar beste prestaties. Ook deelt ze de mooiste foto’s van zichzelf, die kunnen natuurlijk niet missen, want Suzanne is een prachtige vrouw. Ook geeft ze je zo nu en dan nog eens een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.

Suzanne Schulting maakt foto tussen haar eigen benen op vol terras

Suzanne Schulting trakteert haar volgers op een nieuw plaatjes dat absoluut de moeite waard is om te bekijken!

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.