Suzanne Schulting krijgt commentaar op deze foto met bizar kledingstuk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De volgers van Suzanne Schulting staan helemaal perplex om een kiekje op haar Instagram! Eén volger reageert zelfs: ‘heb je die outfit gescoord op de wallen?’

Suzanne Schulting krijgt veel ophef over gedurfd kiekje

Top schaatster Suzanne Schulting krijgt veel reacties op een foto waarop ze een bizar kledingstuk draagt. Het kledingstuk trekt de aandacht en roept uiteenlopende meningen op bij haar volgers. Sommige mensen vinden het kledingstuk gewaagd en creatief, en prijzen Suzanne voor haar unieke stijl en durf. Ze zien het als een uiting van haar individualiteit en bewonderen haar vermogen om buiten de gebaande paden te treden. Anderen uiten echter hun verwarring of kritiek op het kledingstuk. Ze vinden het te excentriek of niet passend bij Suzannes imago als topsporter. Ze stellen vragen over de keuze van het kledingstuk en begrijpen niet helemaal wat de gedachte erachter is. Suzanne zelf neemt de reacties met een nuchtere houding. Ze waardeert de diversiteit aan meningen, maar blijft waar zichzelf goed bij voelt!

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting gooit haar benen wagenwijd open in luchtige outfit

Suzanne Schulting verleidt volgers met strak topje

Suzanne Schulting laat haar volgers watertanden met een verleidelijke foto waarin ze op charmante wijze uit een beker met een rietje drinkt. Met een stralende glimlach op haar gezicht en haar ogen twinkelen van plezier, neemt ze even een momentje om bij te tanken. Het strakke topje dat ze draagt benadrukt haar sportieve figuur en laat haar er moeiteloos elegant uitzien. Terwijl ze geniet van haar verfrissende drankje, straalt ze een zekere ontspanning en tevredenheid uit. Met de tekst “even bijtanken” bij haar Instagram-post laat Suzanne zien dat zelfzorg en genieten van kleine momenten belangrijk zijn, zelfs voor een topsporter als zij! Suzanne Schulting is niet alleen een kampioen op het ijs, maar ook een bron van inspiratie als het gaat om het vinden van balans in het leven. Ze laat zien dat zelfs in het heetst van de strijd, het belangrijk is om te genieten van de kleine genoegens en tijd vrij te maken voor jezelf!

Zo is Suzanne na een korte nacht slaap!

Suzanne Schulting deelt een komische TikTok-video waarin ze een stemmetje na doet na een korte nacht slaap. Met een grappig gezichtsuitdrukking en een walgend geluid laat ze op hilarische wijze zien hoe ze zich voelt na een slechte nachtrust. In de video geeft Suzanne op humoristische wijze uiting aan haar vermoeidheid. Ze geeft het gevoel van uitputting na een korte nacht. Met haar acteertalent weet ze haar volgers te vermaken en te laten lachen om de herkenbare situatie. Met een knipoog en een sarcastische ondertoon zegt ze “Dit is echt verschrikkelijk,” waarmee ze de ironie van haar eigen vermoeidheid benadrukt. Ze relativeert de situatie en laat zien dat ze zichzelf niet al te serieus neemt, maar juist met humor en zelfspot met tegenslagen omgaat. Met haar grappige TikTok-video brengt Suzanne lichtheid en vreugde in het leven van haar volgers.

@suzanneschultingVerder niet dramatisch♬ ik vind dit echt… afschuwelijk – © Cindy Whispers Memes

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?