Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!

Olympisch kampioene Suzanne Schulting heeft een nieuwe stap in haar carrière gezet door zich aan te sluiten bij Schaatsteam Jumbo. Bij deze ploeg van Jac Orie krijgt Suzanne de kans om haar succesvolle shorttrackcarrière te combineren met langebaanschaatsen. De overstap van Suzanne Schulting komt op een uitstekend moment. Het team moet zich weer aansterken na het vertrek van schaatsster Jutta Leerdam.

Suzanne Schulting laat met trots nieuwe pakje zien

Natuurlijk hoort er bij zo’n overstap ook een nieuw pakje en Suzanne laat die vol trots zien aan haar fans. In deze video kan je precies zien hoe het nieuwe pakje Suzanne staat. Ze toont zichzelf van alle kanten en showt daarbij maar weer goed haar mooie vormen. De schaatsster is zo te zien erg tevreden met haar nieuwe pakje.

De nieuwe uitdaging van Suzanne Schulting

Suzanne Schulting is natuurlijk een meervoudig olympisch kampioene in het shorttrack. Maar bij Jumbo kan ze haar vaardigheden in het langebaanschaatsen verder ontwikkelen. Hierdoor wordt Suzanne veelzijdiger als schaatsster, wat natuurlijk erg goed is. Het zal wel een uitdaging worden voor haar om beter te worden in het langebaanschaatsen. Maar als iemand dat kan, dan is het Suzanne wel. Aan motivatie ontbreekt het in ieder geval niet.

Suzanne blikt alvast vooruit op de Winterspelen van 2026

Met het oog op de Winterspelen van Milaan in 2026 is deze stap van Suzanne Schulting naar schaatsteam Jumbo een strategische zet. Suzanne kan veel leren van de schaatssters in dat team en verbreedt haar horizon op die manier een beetje. Met Suzanne Schulting in hun team, laat Jumbo zien dat ze klaar zijn voor een fantastische Winterspelen. Het duurt nog even voor je Suzanne daar in actie kan zien, maar dat wordt zeker de moeite waard!

Meer zien van Suzanne Schulting kan op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Suzanne Schulting, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de schaatsster nog veel meer mooie foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!