Suzanne Schulting gooit haar benen veel te ver uit elkaar op martelwerktuig (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting laat haar volgers even zien hoe lenig ze is. Zó ver krijg jij je benen niet uit elkaar, zeker niet met een gebroken enkel!

Suzanne Schulting is hard aan het werken in de sportschool. Ondanks dat ze een gebroken enkel heeft geeft ze vol gas in de sportschool! Ze gooit haar benen even héél ver uit elkaar. Als schaatsster moet je natuurlijk fit en ook een beetje lenig zijn. Het lijkt erop dat Suzanne dit allebei is, vooral erg lenig, want er zijn maar weinig mensen die hun benen zo kunnen spreiden. Ze verwent haar volgers dan ook door dit te laten zien. Bekijk de foto van Suzanne zelf hieronder!

suzanneschulting

Suzanne traint gewoon door ondanks blessure

Suzanne Schulting traint ondanks haar enkel blessure gewoon door. Ze is nog steeds vaak te vinden in de sportschool en laat dit ook zien op haar Instagram. Haar volgers zijn dan ook verbaasd en vooral erg trots op Suzanne, omdat ze gewoon door blijft gaan met trainen. Ook zit het schaatsseizoen er pas net op. Suzanne is dus duidelijk bezig met een flinke comeback. Waar we Jutta Leerdam vooral zien genieten van haar vrije tijd met Jake Paul, zien we dat Suzanne gewoon door blijft trainen. Toch zou het misschien wel verstandig zijn om even uit te rusten. Suzanne lijkt hier niks van te willen horen. Wat beschikt zij toch over een topsporter mentaliteit!

Meer zien van Suzanne Schulting doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe schaatsster Suzanne Schulting? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe brunette de mooiste foto’s uit haar carrière. Ze ziet er prachtig uit in deze strakke schaatspakjes. Daarnaast geeft ze je ook een kijkje in haar privéleven. Suzanne laat veel van zichzelf zien en dat is echt genieten voor ons mannen. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!