Suzanne Schulting deelt foto van verleidelijke opwarming op Olympische Spelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting maakte misschien een enorme smakker op het ijs, maar aan haar voorbereiding lag het in ieder geval niet. 

Schaatsster Suzanne Schulting baalt momenteel als een stekker. Ze maakte een flinke valse start op de Olympische Spelen. De gemengde relayploeg op het shorttracktoernooi liep uit op een drama door een val van Suzanne. Dankzij haar blijft Nederland op dit onderdeel buiten de medailles. Maar aan haar voorbereiding lag het in ieder geval niet. Die was buitengewoon goed. Suzanne deelde de dag vooraf nog een leuke video van haar voorbereiding. En die was behalve erg intensief ook nog eens enorm verleidelijk.

Lees ook: Suzanne Schulting wringt zich in onmogelijke houding op deze bizarre foto
Suzanne gaat van links naar rechts op verleidelijke video

Op de video kan je goed zien hoe lenig Suzanne Schulting eigenlijk is. En die kwaliteit kan worden toegevoegd aan een lange lijst met kwaliteiten van Suzanne. Helaas leverde haar lenigheid haar geen medaille op. Tijdens haar wedstrijd kwam Suzanne keihard op het ijs terecht. De komende paar minuten kon je haar heel vaak een zeker drie letterig scheldwoord horen roepen. Dat is ook niet heel gek, want voor Suzanne is het verlies van haar Olympisch goud heel erg zuur.
Suzanne herpakt zich op sportieve foto

De Olympische Spelen zijn zeker nog niet voorbij voor Suzanne. Ze krijgt nog een hoop kansen de komende tijd. En dus herpakt ze zich op bovenstaande foto. Ze blijft schaatsen alsof haar leven ervan af hangt en blijft hopen op een plaatsje op het podium. En Suzanne kennende gaat ze die podiumplek ook nog wel pakken. De vastberaden Suzanne rust niet voordat ze met een medaille naar huis mag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!