Suzanne Schulting deelt foto van verleidelijke opwarming op Olympische Spelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting maakte misschien een enorme smakker op het ijs, maar aan haar voorbereiding lag het in ieder geval niet. 

Schaatsster Suzanne Schulting baalt momenteel als een stekker. Ze maakte een flinke valse start op de Olympische Spelen. De gemengde relayploeg op het shorttracktoernooi liep uit op een drama door een val van Suzanne. Dankzij haar blijft Nederland op dit onderdeel buiten de medailles. Maar aan haar voorbereiding lag het in ieder geval niet. Die was buitengewoon goed. Suzanne deelde de dag vooraf nog een leuke video van haar voorbereiding. En die was behalve erg intensief ook nog eens enorm verleidelijk.

Lees ook: Suzanne Schulting wringt zich in onmogelijke houding op deze bizarre foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Suzanne gaat van links naar rechts op verleidelijke video

Op de video kan je goed zien hoe lenig Suzanne Schulting eigenlijk is. En die kwaliteit kan worden toegevoegd aan een lange lijst met kwaliteiten van Suzanne. Helaas leverde haar lenigheid haar geen medaille op. Tijdens haar wedstrijd kwam Suzanne keihard op het ijs terecht. De komende paar minuten kon je haar heel vaak een zeker drie letterig scheldwoord horen roepen. Dat is ook niet heel gek, want voor Suzanne is het verlies van haar Olympisch goud heel erg zuur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Suzanne herpakt zich op sportieve foto

De Olympische Spelen zijn zeker nog niet voorbij voor Suzanne. Ze krijgt nog een hoop kansen de komende tijd. En dus herpakt ze zich op bovenstaande foto. Ze blijft schaatsen alsof haar leven ervan af hangt en blijft hopen op een plaatsje op het podium. En Suzanne kennende gaat ze die podiumplek ook nog wel pakken. De vastberaden Suzanne rust niet voordat ze met een medaille naar huis mag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.