Suzanne Schulting deelt foto van verleidelijke opwarming op Olympische Spelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting maakte misschien een enorme smakker op het ijs, maar aan haar voorbereiding lag het in ieder geval niet. 

Schaatsster Suzanne Schulting baalt momenteel als een stekker. Ze maakte een flinke valse start op de Olympische Spelen. De gemengde relayploeg op het shorttracktoernooi liep uit op een drama door een val van Suzanne. Dankzij haar blijft Nederland op dit onderdeel buiten de medailles. Maar aan haar voorbereiding lag het in ieder geval niet. Die was buitengewoon goed. Suzanne deelde de dag vooraf nog een leuke video van haar voorbereiding. En die was behalve erg intensief ook nog eens enorm verleidelijk.

Lees ook: Suzanne Schulting wringt zich in onmogelijke houding op deze bizarre foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Suzanne gaat van links naar rechts op verleidelijke video

Op de video kan je goed zien hoe lenig Suzanne Schulting eigenlijk is. En die kwaliteit kan worden toegevoegd aan een lange lijst met kwaliteiten van Suzanne. Helaas leverde haar lenigheid haar geen medaille op. Tijdens haar wedstrijd kwam Suzanne keihard op het ijs terecht. De komende paar minuten kon je haar heel vaak een zeker drie letterig scheldwoord horen roepen. Dat is ook niet heel gek, want voor Suzanne is het verlies van haar Olympisch goud heel erg zuur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Suzanne herpakt zich op sportieve foto

De Olympische Spelen zijn zeker nog niet voorbij voor Suzanne. Ze krijgt nog een hoop kansen de komende tijd. En dus herpakt ze zich op bovenstaande foto. Ze blijft schaatsen alsof haar leven ervan af hangt en blijft hopen op een plaatsje op het podium. En Suzanne kennende gaat ze die podiumplek ook nog wel pakken. De vastberaden Suzanne rust niet voordat ze met een medaille naar huis mag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!