Super Bowl-winnaar Tom Brady dankt succes aan deze vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoe is het mogelijk dat American Football-veteraan Tom Brady op z’n 43ste nog de Super Bowl wint? Zijn bloedmooie geheime wapen tegen ouderdom heet Gisele Bündchen!

Tom Brady wint Super Bowl met Buccaneers

Het is een wonder dat de 43-jarige Tom Brady nog steeds op het hoogste niveau zijn sport kan beoefenen. Terwijl de meeste American Football-spelers na een korte carrière met pijntjes of een serieuze hersenschudding hun helm aan de wilgen moeten hangen, blijft deze quarterback maar doorgaan. Bovendien blijft hij nog winnen ook! Tom Brady versloeg met zijn Tampa Bay Buccaneers de Kansas City Chiefs in de Super Bowl van 2021 en gaat de geschiedenisboeken in als meest succesvolle NFL-speler ooit. Alsof dat nog niet genoeg was werd hij ook nog tot MVP (Most Valuable Player) uitgeroepen.

Lees ook: Alles wat je moet weten over de Super Bowl 2021

Een groot deel van zijn succes heeft hij te danken aan een bijzondere blonde dame uit Brazilië. Tom Brady’s vrouw Gisele Bündchen (40) is overduidelijk zijn bron van eeuwige jeugd!

Gisele Bündchen is de vrouw van Tom Brady

Gisele Bündchen is niet zomaar een WAG. In sommige kringen zullen er zelfs mensen zijn die beweren dat Gisele een groter icoon is dan haar wereldberoemde man Tom Brady. Gisele is namelijk één van de bestbetaalde modellen ooit. Ze werkte samen met de grootste merken, en doet ook op het gebied van maatschappelijk werk een meer dan spreekwoordelijke duit in het zakje. De Braziliaanse schone, nog steeds één van de mooiste vrouwen op aarde, ademt succes en dat geeft duidelijk af op de rest van haar gezin. Met zo’n vrouw zou elke man huppelend door het leven gaan!

Geheim achter succes Tom Brady: The TB12 Method

Hoe is het mogelijk is dat zo’n oude knar nog zó succesvol is in de topsport? Terwijl medische experts gissen naar de succesformule van Tom Brady, heeft de quarterback van de Tampa Bay Buccaneers een boek geschreven waarin hij zijn ‘geheim’ verklapt. ‘The TB12 Method’ staat vol pseudowetenschap, zelfhulp-riedeltjes en dieettips die je ook op het Instagramkanaal van de gemiddelde fitgirl tegenkomt. Die verhaaltjes verkopen goed, maar de échte kenners weten dat er meer zit achter Tom Brady’s buitenaardse prestaties.

Eiwitshakes drinken, vroeg opstaan en elke dag sporten zal vast helpen, maar zijn levenselixir heet natuurlijk gewoon Gisele Bündchen. Elke dag wakker worden naast en Braziliaans topmodel heeft zo z’n voordelen…

Gisele Bündchen is most valuable cheerleader

Het is niet dat Tom Brady vergeet om credits aan zijn vrouw te geven. Integendeel – Gisele Bündchen is zijn steun en toeverlaat, dat schreeuwt hij praktisch van de daken. Sinds ze in 2009 trouwden staat Gisele bij elke wedstrijd vanuit de skybox haar man toe te juichen. Het leuke aan Gisele is dat ze niet als typische trophy wife op de tribune zit. Deze dame zit tijdens de wedstrijd niet steeds ongeïnteresseerd op haar telefoon te kijken terwijl ze haar lippenstift bijwerkt. De Braziliaanse fancultuur zit diep bij Gisele: ze draagt altijd teamkleding en is bovendien vaak de meest luidruchtige ‘fan’ in de skybox. Zonder twijfel de most valuable cheerleader die er bestaat!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!