Is storm Dennis niet gewoon Dennis Storm?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Nederlandse winter was vroeger nat, maar tegenwoordig typeert de wind de koudste maanden van het jaar. Storm Ciara kwam al op visite en liet een miljoenenstrop aan schade achter. De aankomende windvlaag heeft wel een héél bekende bijsmaak. Want is Storm Dennis niet gewoon Dennis Storm die terugkeert naar Nederland?

De weervrouwen van Nederland waren de grootste winnaars toen storm Ciara door ons land raasde. Nog voordat ook maar één windvlaagje door ons kikkerlandje waaide, was Ciara al het meest besproken fenomeen van de week. Voetbalwedstrijden werden afgelast, treinen werden stilgezet: het hele land lag op zijn gat omdat Ciara langskwam.

Mooi-weer-spel van weervrouwen

De enige lachende gezichten, zagen we op televisie. De weervrouwen van uit medialand konden hun hart ophalen de afgelopen dagen en deden dat natuurlijk ook. De een z’n natuurgeweld is zijn ander zijn brood, natuurlijk. Niet alleen de weervrouwen, maar ook schadeverzekeraars moesten deze dagen flink aan de beun: met 150 miljoen euro aan schade heeft Ciara een onuitwisbare indruk gemaakt.

Maar daar houdt het wellicht niet bij op. Storm Dennis is onderweg naar Nederland. Dat is opmerkelijk, aangezien de storm rondom Dennis Storm de afgelopen jaren enorm is gaan liggen. Dennis vertoeft sinds zijn vertrek voor de camera in Bali, waar de man die ooit een van zijn maakte nu meubels in elkaar knutselt.

Dennis Storm

Dennis was onlangs te gast bij Op1, waar hij vertelde dat hij het Nederlandse medialeven niet miste. Vooral de camera – Dennis verloor het plezier in presenteren – mist hij als kiespijn. Nu kan hij lekker schrijven en andere dingen doen, zoals meubels maken.

Natuurlijk: meubels vullen een huis maar een huis vol meubels hoeft geen thuis te betekenen. Wellicht dat Dennis zijn tijd in aan de Op1-desk zo heeft gewaardeerd, dat hij op dit moment werkt aan een stormachtige rentree in de Nederlandse mediawereld. En hoe beter kan dat door mee te waaien met één van de grootste mediahypes van het jaar? Probeer daar maar eens ‘Weg Ermee’ op te zeggen.

View this post on Instagram

Uit Weg Ermee. Over de schoonheid van minimalisme: 'Verrassend is dat wanneer we op vakantie zijn ons leven er totaal anders uitziet. Dan gaan we ineens wel uitgebreid met vrienden en familie eten, of dat nu binnen of buiten de deur is. Tijdens vakanties spenderen we ineens wel hele avonden samen kokend, doelloos wandelend, ouwehoerend en spelletjes spelend. Ineens besteden we onze tijd dan echt hoe we dat het liefste zouden willen en waarbij we ons het gelukkigst voelen. Vakantie is de tijd waarin we ons niet laten opjagen, maar is het niet dat we ons de rest van het jaar wel continu laten opjagen?' #happyxmasholiday #bookstorelinkinbio #wegermee #minimalisme #overdeschoonheidvanminimalisme

A post shared by Dennis Storm (@stormdennis) on

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?