Stijn Fransen schreeuwt om hulp bij opzetten kerstboom

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinterklaas is het land weer uit, tijd om de kerstboom op te tuigen! Da’s geen soloklusje, zeker niet als je ook nog een flinke streng kerstverlichting moet ophangen. Zo te zien kan Stijn Fransen ook wel een versier-maatje gebruiken!

Stijn Fransen heeft dringend hulp nodig! De actrice is direct na Sinterklaasavond aan de slag gegaan met haar kerstversiering, maar ziet even door de verlichting de boom niet meer! Wie haalt Stijn weer uit de knoop?

Lees ook: De allerbeste GTST-comebacks: Babette, Robin en Cecilia!

Stijn Fransen volledig in de kerst-stress

Stijn Fransen is al niet zo groot, en dan gaat ze ook nog eens in haar eentje de kerstboom opzetten! Gelukkig is de voormalig GTST-actrice voor een klein boompje gegaan dit jaar. De streng kerstverlichting steeg haar helaas wél boven het hoofd. Stijn raakte volledig in de knoop bij het uitrollen van het snoer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.