Stiekeme Sylvana IJsselmuiden komt op vreemde manier in aanraking met politie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft een bijzondere video opgenomen waar ze nog wel eens flink de problemen mee kan komen. 

Sylvana IJsselmuiden is niet bang in nieuwe video

als je Sylvana een beetje volgt, dan weet je dat de blondine best wel een klein beetje een waaghals is. Ze houdt van snelle auto’s en motoren en maakt graag stoere en sportieve foto’s en video’s. Maar dat Sylvana ook een beetje een foute kant had, daar komen de meeste mensen nu achter vanwege deze spannende video. Sylvana heeft daarin nogal maling aan het gezag en laat dat op geheel haar eigen wijze blijken. De blondine kan nog wel eens in de problemen komen vanwege deze video. Ze heeft namelijk nog steeds een grote voorbeeldfunctie met al haar volgers. Het zou dus zonde zijn als Sylvana opeens het verkeerde gedrag zou geven. Om met zo’n voorbeeldfunctie dan ook zo’n actie te ondernemen is misschien niet het meest handige wat de blonde presentatrice kan doen. Maar Sylvana maakt het eigenlijk ook allemaal niet zo veel meer uit. Ze gaat ervoor. Bekijk de video hier!

Sylvana IJsselmuiden durft de uitdaging wel aan

De blonde presentatrice houdt er wel van om eventjes een video te maken die eigenlijk niet door de beugel kan. Sylvana zet heel uitdagend haar voet op de motorkap van een politiewagen. En ze heeft dan geluk dat de politie zelf nergens te bekennen is, anders was dit misschien wel heel erg anders afgelopen. Dan had je jouw favoriete presentatrice terug gezien in boeien. Of is dat juist wat de mensen willen? In dat geval speelt Sylvana er erg slim op in met haar actie. De blondine hoopte misschien ook wel dat er een stoere agent zou zijn die haar even hardhandig had aangepakt. Zou Sylvana daar elke nacht van dromen? Van mannen in pakken? Ze zou zeker niet de eerste vrouw in Nederland zijn die dit soort dromen najaagt. Mocht je toevallig bij de politie werken, weet dan dat Sylvana IJsselmuiden je graag een beetje uitdaagt. Maar ze bedoelt het ergens wel weer goed en lief, dus waarschijnlijk komt ze wel weg met dit boevengedrag.

Sylvana IJsselmuiden heeft een goede band met de politie

De blondine heeft trouwens een ontzettend goede band met de politie. Op een foto die ze helemaal bovenaan haar Instagram heeft gezet, heeft ze zelfs een politiepak aan. Sylvana mocht een dag meelopen ooit met de politie voor een reportage. De blondine heeft sindsdien enorm veel respect voor de mannen en vrouwen van de politie gekregen. Al blijft ze natuurlijk een beetje tegendraads. En daarom zet ze ook haar voet tegen de auto van de agenten aan. Hopelijk loopt deze actie met een sisser af voor Sylvana, die op zulke goede voet staat met de politie. Het zou toch zonde zijn om die band weg te gaan gooien voor een online filmpje. De blondine is in ieder geval niet bang. Nu ben je waarschijnlijk enorm benieuwd hoe Sylvana eruit ziet in een politie uniform. Bekijk de foto snel hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!