Miss-verkiezing blunder zonder gevolgen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Steve Harvey tijdens zijn faal-moment op de Miss Universe-verkiezing.

In mei van dit jaar werd een kok bij KLM catering na 24 jaar trouwe dienst ontslagen omdat ze proefde van een hapje. Ze wilde testen welke hapjes ze voor zich had liggen. Diefstal, oordeelde het bedrijf en ontsloeg haar op staande voet. Dan kan je beter Steve Harvey heten.

Harvey kan de Miss Universe-verkiezing blijven presenteren terwijl hij zo incompetent is als een halfbakken garnaal. Gisteren ging hij opnieuw de fout in bij het omroepen van een winnaar in één van de categorieën. Hij toonde de foto van Miss Filipijnen om haar uit te roepen tot winnaar van de categorie beste kostuum, terwijl Miss Maleisië naast hem stond. Ze corrigeerde hem dan ook. Echter bleek na de verkiezing dat hij het tóch bij het rechte eind had. Enkele uren later tweette de organisatie dat inderdaad de Filipijnse het beste kostuum had. Lekker bezig daar. Het was misschien maar goed dat onze Sharon Pieksma al in de eerste ronde werd uitgeschakeld.

Failing upwards

Steve Harvey was redelijk succesvolle komiek in de jaren ’90 en schnabbelt sindsdien lekker bij op de Amerikaanse tv. Zo presenteerde hij de familiequiz Family Feud. Een quiz waar – totaal niet – suggestieve vragen worden voorgelegd aan een publiek die de deelnemers dan moeten raden. “Vul in: ik hou van brandweermannen met grote ….”

Nou, nou. Wat voor een antwoorden kunnen daar nu uitkomen? Zo’n quiz presenteren kan hij wel aan. Dat is namelijk alleen maar vragen van een briefje oplezen en verbaasd kijken als iemand iets suggestiefs zegt.

Dan is een Miss Universe-verkiezing toch iets moeilijker. Al die mooie vrouwen om hem heen werden hem misschien iets teveel. Bij deze Mr. Potatoe Head kan je blijkbaar ook de hersenen losmaken.

Goede onderhandelaar

Steve Harvey lijkt wel de Amerikaanse variant van Jan Smit. Jaren geleden werd hij bekend en nu vraagt iedereen zich af waarom zijn kop nog op tv komt. Zijn kwaliteiten zitten waarschijnlijk meer in werk onderhandelen dan in presenteren, want hij blijft – net als Jan – maar werk krijgen.

Niet iedereen heeft het zo goed bekeken als deze bruine bowlingbal. In Australië werd een man ontslagen omdat hij te laat kwam voor een familiediner. Hij werkte voor het familiebedrijf van zijn vader en diezelfde vader kon het niet waarderen dat zijn personeel maar weinig punctueel is en ontsloeg hem op staande voet. Hij hoefde zowel bij het bedrijf als thuis niet meer langs te komen.

Dichterbij huis had de bloemenveiling FloraHolland geen gevoel voor humor toen een medewerker ter ere van zijn 12,5 jarige jubileum geen koffie en cake haalde voor zijn feest, maar een stripper. Dat hij over de speakers verkondigde hoe slecht hij zijn baas vond, zal ook niet geholpen hebben. Hij mocht per direct vertrekken. Boe! Party poopers. Er mag ook niets meer.

Harvey heeft het dus beter voor elkaar dan deze werknemers. Of er speelt iets anders? Hoeveel aandacht krijgt de Miss Universe-verkiezing als alles goed gaat? Nauwelijks. De organisatoren dachten vast: “Laten we die professionele faalhaas weer uitnodigen. Als hij het weer verkloot, dan komen we tenminste nog in het nieuws.”

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Gerelateerde berichten