Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

In The Passion hebben we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg gezien. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Sterre van Woudenberg speelde 28 maart in The Passion met de rol van Discipel. Gelijk konden we zien dat ze erg getalenteerd was! Dat maakt de mensen natuurlijk wel nieuwsgierig naar wie de actrice precies is en wat ze allemaal doet!

Waar is Actrice Sterre van Woudenberg bekend van?

Sterre van Woudenberg komt uit Apeldoorn en ze begon haar acteer carrière in 2017 bij Brugklas, waar ze nog steeds de rol van Nola vertolkt. Ze schitterde ook in de Brugklas film: De Tijd van M’n Leven. In de film speelde ze een van de hoofdrollen samen met Vincent Visser. Naast de Brugklas serie speelde ze als Julia in de film Whitestar. Dat was dan ook de eerste keer dat ze in een film speelde die ook in de bioscoop heeft gedraaid! Later heeft ze ook nog in de short film ‘Perceptie’ gespeeld als hoofdrolspeelster Mia. Perceptie is een psychologische triller en zo zien we allemaal een andere volwassen kant van Sterre.

Sterre heeft tot nu toe dus al grote successen in zowel series als films! En met haar rol als Discipel in The Passion 2024, toonde ze opnieuw haar geweldige acteertalent. Haar carrière groeit steeds meer en haar bekendheid neemt zo ook toe. Fans kijken natuurlijk uit naar meer van deze jonge actrice en steunen haar dan ook enthousiast.

Sterre van Woudenberg

Is Sterre van Woudenberg single?

Sterre van Woudenberg is niet vrijgezel en al erg lang niet! Sterre heeft namelijk al langer dan 7 jaar een relatie! De prachtige actrice heeft al voor een lange tijd een relatie met Bjorn de Lange. Er is niet veel over haar vriend bekend, maar we weten wel dat hij uit Amsterdam komt. Sterre plaatst regelmatig een foto samen met haar vriend en daar zien we toch hoe leuk het stelletje wel niet is samen. Ze krijgen dan ook altijd lieve reacties van haar fans over dat ze er echt goed uitzien samen en dat ze later ook zo’n goede relatie zouden willen hebben. Sterre is ook in dat opzicht echt een rolmodel voor meerdere mensen! En hoe dan ook is het leuk dat Sterre haar privé leven zoveel deelt op Instagram.

Sterre van Woudenberg heeft een vriend

Wil je meer zien van Sterre van Woudenberg? Dat kan op Instagram

Op het Instagram-kanaal van Sterre van Woudenberg kan je nog veel meer mooie foto’s en video’s bekijken van de actrice, dus neem zeker een kijkje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.