STEM NU: Leontine of Iris?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Leontine of Iris?

Aangezien vandaag het nieuws naar buiten kwam dat Marco Borsato 10 jaar geleden een affaire had met Iris de Hond, hebben we een nieuwe poll de wereld in geholpen. Waar Marco Borsato ooit zong: ‘Wat zou je doeeen, als er nooit meer een morgen zou zijn?’, hebben wij een nieuwe variant voor je: ‘Wie zou je doeeen, als er nooit meer een morgen zou zijn?‘.

Leontine Borsato

We trappen af met de vrouw van Marco: Leontine Borsato. Leontine is sinds 1998 getrouwd met de Nederlands-Italiaanse zanger. Ten tijde van de affaire was Leontine rond de 40 jaar. Zo ook op de foto hieronder:

Leontine Borsato

Iris Hond

De andere keuzemogelijkheid is Iris Hond. Deze pianiste was tijdens haar affaire met Marco Borsato 22 jaar oud. De twee leerden elkaar kennen, tijdens de concertenreeks ‘Symphonica in Rosso‘, die Marco hield in het Arnhemse Gelredome. De 22-jarige Iris zien we hier:

Iris Hond

Stem nu!

Aangezien wij zeer benieuwd zijn wie van de twee het meest geliefd is bij het mokkel-publiek, hebben we hieronder en rechts van dit artikel een poll neergezet. Dus beste lezers: kruip in de rol van Marco Borsato en laat ons weten wie van de twee jij liever zou doen!

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...

Gerelateerde berichten