Speciale maand, speciale bieren: dit is dé tip voor de feestdagen!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

December staat weer voor de deur. Tijd voor cadeautjes! En daarbij moet je ook zeker jezelf niet vergeten! Bij Mannenzaken.nl scoor je nu een exclusief bierpakket waarmee je deze koude dagen wel doorkomt!

De feestdagen komen eraan. Sinterklaas is al in het land en de kerstman is langzaam zijn slee al aan het vullen. Dat betekent dat het voor veel mannen tijd is om na te gaan denken over cadeaus. Voor familie, vrienden, maar zeker ook voor jezelf! Wat staat er dit jaar op het verlanglijstje? Wij hebben iets wat zeker niet mag ontbreken!

Tijd voor heerlijk bier! Omdat je het verdiend hebt!

Bij Mannenzaken hebben we een ontzettend lekkere verrassing voor je! We zijn namelijk enorme fans van lekker speciaalbier en hebben ook, al zeggen we het zelf, een goede kijk op wat écht lekker is. Samen met de bierkenners van Foeders.nl hebben we een aantal heerlijke bierpakketten samengesteld, die we exclusief op Mannenzaken aan je aan mogen bieden! In deze pakketten vind je allerlei topbieren die bij geen enkele kenner in de collectie mogen ontbreken! Ideaal voor een privé bierproeverijtje, als cadeau voor die ene vriend of vriendin met wie je al té lang niet geproost hebt, of gewoon om jezelf eens even lekker te trakteren!

Welk pakket past bij mij?

Als bierliefhebbers moeten we één ding voorop stellen. Je weet pas wat jouw ding is, als je het geprobeerd hebt. Vandaar dat wij ook heerlijke gevarieerde pakketten samengesteld hebben met Foeders. Om te voorkomen dat je vóór het drinken al van de kaart bent, hebben we toch iets bedacht om de keuze te vergemakkelijken. We hebben de pakketten namelijk verdeeld in drie categorieën.

‘De Starter’

Het eerste pakket is De Starter. Dit pakket bestaat uit zeven must have bieren die iedereen die zichzelf liefhebber noemt geproefd moet hebben! Van de Schieve Kolos, een heerlijke Oekraïense Saison, tot de échte donkere lager van Drogenbos. Zeven heerlijke genietmomentjes wachten op je! De Starter haal je hier!

‘De Gevorderde’

Heb jij zo’n dorst dat zeven bier niet genoeg is? Ook daar hebben we een oplossing voor: De Gevorderde! Dit is hét pakket voor als jij de term starter al wel ontgroeid bent. In dit pakket zitten tien buitengewoon lekkere bieren! Dit zijn bieren die je niet zomaar overal kan krijgen. Zo heb je bijvoorbeeld de Eroica van The Piggy Brewing Company, een speciale New-England IPA geïmporteerd uit Frankrijk. Lijkt dit je wat? Bestel De Gevorderde nu via Foeders!

‘De Kenner’

Dan is het nu tijd voor ’the big guns’, het echte werk dus. Ben jij dé bierkenner van je groep? Dan verdien jij niks minder dan het pakket ‘De Kenner’! Only the best voor dit pakket. Zeventien(!) bieren komen van heinde en verre naar jou toe in deze heerlijke box. Van Nashville en Lake Zurich in de Verenigde Staten tot de Duitse bier-bakermat Beieren; met dit pakket maak je samen met Foeders een wereldreis vanuit je eigen huiskamer! Klinkt goed, toch? Bestel De Kenner hier en hij wordt gratis geleverd bij je thuis binnen Nederland!

Deze pakketten zijn dus ideaal met de feestdagen om de hoek! Zet hem snel op je verlanglijstje, of verras er een echte liefhebber mee. Zo zit iedereen er deze winter heerlijk bij!

Wie zijn Foeders?

Foeders is al een aantal jaar dé specialist op het gebied van bier! Foeders biedt alles waar de echte bierliefhebber van kan dromen. Met meer dan 1000 bieren in het assortiment is er voor ieder wat wils. Om te voorkomen dat je de weg kwijtraakt op hun website hebben ze talloze handige filters. Zo kom je binnen no-time bij jouw ideale bier uit. Ook voor cadeaus is Foeders de ideale plek. Met hun pakketten maken ze het ook voor niet-kenners heel gemakkelijk om het perfecte cadeau te vinden. Twijfel je toch welk bier je cadeau moet doen? Geef dan een cadeaukaart en laat de gelukkige ontvanger zelf zijn of haar favorieten kiezen!

Naast de webshop heeft Foeders ook een winkel! Heb je dus geen zin om te wachten, of ben je niet zo van het online shoppen? Kom dan naar de winkel en kijk zelf wat je wil. Ook kun je je bestelling hier afhalen, dat scheelt weer een verzending! Als klap op de vuurpijl heeft Foeders ook een eigen café in Amsterdam waar je ter plekke de lekkerste bieren kan proeven!

Je kunt Foeders ook bereiken op Instagram en Facebook!

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?