Spannend: Olcay Gulsen filmt zichzelf tussen de lakens met vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Olcay Gulsen is een prachtige vrouw en samen met Ruud de wild is ze al een tijdje heel gelukkig. Deze keer deelde ze dat ‘geluk’ op video… Oei!

Olcay Gulsen filmt Ruud de Wild onder de dekens

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn al een tijdje gelukkig samen. Dat is niet altijd zo geweest. Eerder hadden ze na vier maanden de relatie alweer verbroken, maar deze keer is het raak. De twee zijn weer opnieuw begonnen en zijn gelukkiger dan ooit. Ze wonen intussen zelfs samen en Olcay geniet mee van de kinderen van Ruud. Hun geluk is dan ook geen geheim voor de volgers van Olcay en Ruud. Op hun Instagram zijn regelmatig foto’s en video’s te zien van het stel. Deze keer plaatste Olcay een video van Ruud terwijl hij in bed ligt. Kennelijk was de radio-dj lekker aan het mokken en Olcay vraagt hem waarom. Ruud legt uit dat hij de woensdag niet zo goed begrijpt. “Is het nog het nagenieten van het vorige weekend, of is het voorgenieten van het volgende weekend? Het is een soort zomertijd, wintertijd.” Olcay noemt het een mid-week dip.

Ruud de Wild beledigt vriendin Olcay Gulsen

Het is geen geheim dat Ruud zo lekker kan ratelen over van alles en nog wat. Hij is dan ook niet voor niks radio-dj geworden natuurlijk. Ook nu blijkt weer dat hij best lang door kan gaan over waarom de woensdag voor hem een rotdag is. Olcay onderbreekt hem en vraagt of hem dan nooit is verteld dat hij in het ‘nu’ moet leven. Ruud reageert erop, maar beledigt daarmee per ongeluk zijn lieve vriendin. Hij merkt gelijk op wat ‘ie gezegd heeft en schrikt er zelf een beetje van. Hij zegt: “Dat vind ik zo’n moderne gekte, in het nu leven. Dat zijn van die mensen die ook niet meer drinken, of mensen die ineens denken dat je elke dag naar de sportschool moet.” Bij die laatste opmerking vertrekt zijn gezicht een beetje. “Oh sorry, ik bedoelde jou niet, lief”, zegt hij er snel achteraan. Hij kijkt weg en doet zijn hand voor zijn mond van schrik. Daar stopt de video. Zou Olcay boos zijn geworden?
Olcay Gulsen is flink ongeduldig

Hierboven werd al even duidelijk dat Ruud ontzettend veel kan praten over… ja niks eigenlijk. Nadat hij Olcay kort beledigd, start er een ander filmpje waarin de radio-dj blijft doorratelen over hoe de Duitsers het bij het goede eind hadden toen ze de woensdag ‘mittwoch’ noemde. “Maandag, dinsdag… duidelijk: het begin van de week. Donderdag, vrijdag… duidelijk: het einde van de week. Mittwoch is mittwoch: midden van de woch… toch? Als Olcay al chagrijnig was na die beledigende opmerking, zal ze nu wel woedend zijn. Gelukkig geniet ze juist ontzettend van haar lieve vriend met zijn gekke taferelen. Toch blijkt ze het wel een beetje zat te zijn. Niet omdat ze boos, chagrijnig of beledigd is, maar omdat ze gewoon heel graag serie wil kijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...