Spannend: Influencer Rianne Meijer deelt foto’s van natte plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Rianne Meijer is één van de grootste influencers in Nederland. Ze is dus lekker actief op haar sociale media. Onlangs plaatste ze deze wel héle natte foto…

Rianne Meijer gaat kletsnat op de foto

Rianne Meijer: zo vaak komt ze (nog) niet voorbij op deze website, maar daar moet maar eens verandering in komen. De prachtige blondine is namelijk met haar 1,5 miljoen volgers op Instagram één van de grootste Nederlandse influencers. Ze is lekker actief op haar sociale media en is niet bang om zichzelf te laten zien. Dat bedoelen we dan ook op twee manieren. De eerste betekent dat ze vaak foto’s of video’s van zichzelf online zet waarbij ze maar weinig kleding draagt. De tweede betekent dat ze ook haar echte zelf laat zien in plaats van alleen maar haar Instagram-model imago. Ze is dus niet bang om gek te doen en om vetrolletjes te laten zien. Onlangs plaatste ze een reeks natte foto’s. Ze zat namelijk in bad! Op de eerste slide doet ze superelegant en laat ze veel van haar lijf zien. Op de tweede en derde slide doet ze lekker gek en heeft ze allemaal sop op haar hoofd en gezicht gesmeerd.
Rianne Meijer kan niks meer eten

Rianne plaatst regelmatig foto’s en video’s op haar Instagram waarbij ze haar volgers en fans herinnert aan dat ze naar zichzelf moeten luisteren. Zowel naar hun eigen lijf als hun eigen hart. In een video die Rianne recentelijk op haar Instagram plaatste, probeert ze weer zo’n boodschap over te brengen. Ze vertelt dat het belangrijk is om te luisteren naar je als het gaat om eten. Op internet vind je namelijk allerlei verschillende artikelen of reclames die je vertellen dat je niks meer kan eten. Rianne maakt er een beetje een grapje van en begint met een hap nemen van een cracker met avocado. Daar stopt ze snel mee wanneer ze leest dat avocado slechter voor je is dan je denkt. Ze grijpt maar naar de eieren, maar leest dan ook dat dat ook niet goed voor je is. Dan maar ontbijtgranen… nope… ook niet! Op een gegeven moment is Rianne er klaar mee en pakt ze maar een banaan, want daarvan weet ze zeker dat het goed voor je is… toch? Fout… Op het laatste moment komt er wéér een artikel in beeld met dat banaan verschillende bijwerkingen kan  hebben. De artikelen slaan natuurlijk nergens op en dat is ook de boodschap van de blondine. Luister naar je lijf!
Rianne Meijer slaat sinterklaas lekker over

Net als heel veel andere influencers, youtubers en bekende Nederlanders slaat Rianne Meijer sinterklaas dit jaar lekker over. Zonder kids op de bank hoef je daar natuurlijk ook niet echt bij stil te staan. De blondine gaat direct door met Kerst. Ze rent in een rood kerstpakkie lekker door de stad en versiert hier en daar de omgeving. Wij krijgen ook wel zin in Kerst op deze manier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.