Spacen zonder pilletje & andere zalige zones

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De wereld begint steeds meer te lijken op de wereld uit science-fictions films van vroeger. We zijn inmiddels zover dat BMW’s met hybride motoren automatisch switchen naar hun elektromotor wanneer ze steden met bepaalde groene zones binnen komen rijden. Ze worden ‘eDrive Zones’ genoemd. Handig, zo’n automatische switch precies op het moment dat je het nodig hebt. Hoe zou dat zijn in het dagelijks leven?

Partyzone

Geen kater, geen dinsdagdip en geen schuldgevoel dat je jezelf weer hebt vergrepen aan de verleiding van het verleidelijke snoepgoed. Geen stiekem gedoe op het toilet en geen dealertaxi die je voorraad aan komt vullen, zodat jij en je maten er weer een paar nachten tegenaan kunnen.

In de partyzone maakt je lichaam automatisch oxytocine vrij. Het welbekende knuffelhormoon waardoor je alles en iedereen net wat leuker en liever vind. Ook lanceert het een flinke dosis serotonine, zodat je die nare collega of die ruzie met je vriendin even helemaal vergeet, en vervolgens zo blij als een kind rond kunt gaan springen.

Was het maar zo simpel…

Gymzone

In de gym heb je zelfvertrouwen nodig. Op het moment dat je in deze zone komt, dan gaat je borst vooruit, je kin iets omhoog en je maakt je nét wat groter dan dat je normaal bent. Oké, het ziet er voor geen meter uit. Maar het draagt wel bij aan het vertrouwen dat je nodig hebt om net even die tien kilo extra te benchen.

(Lees verder onder de afbeelding)

Stiltecoupézone

Wat zou het fijn zijn als iedereen bij de ingang van de stiltecoupé zijn stem zou verliezen. Alsof je door een onzichtbaar veld loopt die automatisch iedereen zijn stembanden ‘mute’. Geen gezeik, geen gelul, geen eigenwijze kinderen die tóch nog wat aan papa of mama willen vertellen. Neen.

Ideale schoonzone

Op de heenweg voel je nog weerstand, maar zodra de deur opengaat en je binnenstapt bij je schoonmoeder val je direct in de modus van ideale schoonzoon. Je gezicht wordt zachter, je karakter vriendelijker en ineens ben je een enorme gentleman. Jaknikkend zit je naast je vriendin alles te bevestigen wat ze zegt en voegt daar allerlei lovende woorden aan toe. Tot slot haal je ook die Belgische bonbons uit je binnenzak om aan je schoonmoeder te geven voor bij de koffie. Wat ben je toch attent.

Slaapkamerzone

Geen smoesjes dat jij of je partner moe zijn, omdat jullie beide een lange werkdag hebben gehad. Geen hoofdpijn, buikpijn, misselijkheid of andere reden om ditmaal weer niet van bil te gaan. In de slaapkamerzone ramt je lichaam al het testosteron dat jij en je partner hebben door jullie lichaam, zodat jullie beide zó bronstig zijn dat alle hoeken van de kamer niet veilig zijn. Net zoals in de gymzone verdwijnt ook hier al je onzekerheid en gaat nota bene niet alleen je kin omhoog!

 

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.