SP-lijsttrekker Lilian Marijnissen laat zich zien in mannenblad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

SP-lijsttrekker Lilian Marijnissen probeert op wel heel opvallende wijze de laatste stemmers te overtuigen! 

Dat SP-lijsttrekker Lilian Marijnissen probeert op te vallen zal niemand van opkijken. Zo net voor de verkiezingen is natuurlijk iedere politici druk bezig met de laatste twijfelaars te overtuigen! En Lilian ook niet anders. Al kiest zij wel voor een bijzondere manier alle ogen naar zich toe te trekken. Ze verschijnt namelijk met uitgebreide fotoshoot in een pittig mannenblad!

SP-lijsttrekker Lilian Marijnissen schittert in fotoshoot heetste mannenblad van Nederland

En schitteren doet Lilian Marijnissen zeker. Zo weet ze al haar volgers in rep en roer te brengen met deze overheerlijke fotoshoot. Al gaan er nog flink wat wenkbrauwen omhoog van de titel van het mannenblad. Normaliter hebben vrouwen in dat blad een stuk minder kleren aan! Daar zou je een vrouwelijke politicus toch echt niet zo snel verwachten! Toch doet Lilian het goed in het blad. Niet alleen weet ze haar volgers namelijk te betoveren met een charmante glimlach en stoere pose, ze geeft er ook nog eens een heerlijk intiem interview bij. Daar kan je alleen maar blij van worden, toch? Haar fans zijn dan ook zeer over haar verschijning te spreken.

Fans Lilian Marijnissen dolblij met plaatjes van SP-lijsttrekker

We krijgen Lilian Marijnissen ook écht in nieuw licht te zien. En daar zal je niemand over horen klagen. Volgers mogen misschien wel bekend zijn met het strakke zwarte pak van de eerste paar plaatjes, maar later in het interview maakt ze het toch veel persoonlijker. Dat is bij het zien van de derde foto wel duidelijk! Lilian schittert namelijk in een knalroze topje die je ogen onmiddellijk naar haar toetrekken. En dan maakt de zwierige pose en kleine glimlach het kiekje helemaal compleet! Logisch dat haar fans door het dolle zijn. “Ik zou foto 3 wel willen!”, schrijft zelfs een enkele enthousiaste fan. En daar is hij verre van de enige in. Je zou het haast niet verwachten op de Instagram van een politici, maar de comments barsten van de verliefde smileys en kloppende hartjes. Lilian heeft het vuurtje in ieder geval flink aangewakkerd bij haar volgers!

Marijnissen

SP-lijsttrekker Lilian Marijnissen verleidt volgers met heerlijke verschijning in magazine

Want wat fans van Lilian Marijnissen betreft kan het haast niet meer anders dan dat je nu op de lijsttrekker stemt. Dat Lilian een beeldschone vrouw is wisten we natuurlijk al lang en breed, maar deze fotoshoot geeft er toch een nieuw tintje aan. En over die nieuwe kijk op de politici zijn velen wel te spreken. Lilian mag de aandacht dan trekken met de opvallende foto’s, het zijn de krachtige politieke statements waar haar fans nog wel het gelukkigst van worden. In het interview gaat de SP-lijsstrekker de diepte in over haar politieke kijk en wat ze nou precies met Nederland wil. En dat lijkt voor veel volgers op een goed moment te komen, zo met de verkiezingen in aantocht. Het blad zal ongetwijfeld als warme broodjes over de toonbank vliegen deze keer. We gaan zien wat de fotoshoot teweeg brengt!

Marijnissen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!