Sophie Turner doet jasje uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Turner t***l

Toch een beetje koud hè, Sophie?

New York is beslist niet warm deze tijd van het jaar. Toch waagde Sophie Turner het om even haar jasje uit te doen op straat. Dat bleek meteen iets té ambitieus van de Game of Thrones-actrice!

De blonde Britse stond niet te bibberen, maar we konden wel dwars door haar shirtje heen zien dat het aardig fris was in de buitenlucht. Haar tepelpiercing was het daar ook mee eens!

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten