Sociale Schoonheden met o.a. Yolanthe Cabau en Naomi van As

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag hebben we een hele speciale editie van Sociale Schoonheden voor je in petto. Ditmaal krijg je steeds twee knappe vrouwen voor de prijs van één. 

Naomi van As & Anouk van As

Beste mensen, we stellen je voor aan de één op één kopie van Naomi van As. Het zusje van de oud-hockeyster luistert naar de naam Anouk en doet zeker niet onder voor haar bekende zus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Sanne Wevers & Lieke Wevers

Oké dit kiekje is iéts meer dan 24 uur geleden gepost, maar ja, Sanne Wevers en Lieke Wevers zijn mooi, blond én lenig. We maken dan ook graag een uitzondering voor Sanne en Lieke Wevers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lieke Wevers (@liekewevers) op

Marie Reinders & Julie Reinders

Zoals velen van jullie weten betekent ‘onbekend’ niet direct ‘onbemind’. De Reinders-zusjes zijn hier het perfecte voorbeeld van. Deze twee dames hebben samen hun eigen kledinglijn, waarmee ze aardig aan de weg van succes aan het timmeren zijn. Oh ja, ze staan zélf model voor hun strakke pakjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@reindersjm) op

Yolanthe Cabau en Marina Cabau

Als we het over bekende Nederlandse vrouwen en hun zussen hebben, mag de Cabau-familie natuurlijk niet ontbreken. Zie hier Yolanthe en één van haar 8 (!) zussen: Marina Cabau.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@marinacabau) op

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.