Sociale Schoonheden met o.a. Yolanthe Cabau en Naomi van As

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag hebben we een hele speciale editie van Sociale Schoonheden voor je in petto. Ditmaal krijg je steeds twee knappe vrouwen voor de prijs van één. 

Naomi van As & Anouk van As

Beste mensen, we stellen je voor aan de één op één kopie van Naomi van As. Het zusje van de oud-hockeyster luistert naar de naam Anouk en doet zeker niet onder voor haar bekende zus.

Sanne Wevers & Lieke Wevers

Oké dit kiekje is iéts meer dan 24 uur geleden gepost, maar ja, Sanne Wevers en Lieke Wevers zijn mooi, blond én lenig. We maken dan ook graag een uitzondering voor Sanne en Lieke Wevers.

Marie Reinders & Julie Reinders

Zoals velen van jullie weten betekent ‘onbekend’ niet direct ‘onbemind’. De Reinders-zusjes zijn hier het perfecte voorbeeld van. Deze twee dames hebben samen hun eigen kledinglijn, waarmee ze aardig aan de weg van succes aan het timmeren zijn. Oh ja, ze staan zélf model voor hun strakke pakjes.

Yolanthe Cabau en Marina Cabau

Als we het over bekende Nederlandse vrouwen en hun zussen hebben, mag de Cabau-familie natuurlijk niet ontbreken. Zie hier Yolanthe en één van haar 8 (!) zussen: Marina Cabau.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!