Sociale Schoonheden met o.a. Yolanthe Cabau en Naomi van As

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag hebben we een hele speciale editie van Sociale Schoonheden voor je in petto. Ditmaal krijg je steeds twee knappe vrouwen voor de prijs van één. 

Naomi van As & Anouk van As

Beste mensen, we stellen je voor aan de één op één kopie van Naomi van As. Het zusje van de oud-hockeyster luistert naar de naam Anouk en doet zeker niet onder voor haar bekende zus.

Sanne Wevers & Lieke Wevers

Oké dit kiekje is iéts meer dan 24 uur geleden gepost, maar ja, Sanne Wevers en Lieke Wevers zijn mooi, blond én lenig. We maken dan ook graag een uitzondering voor Sanne en Lieke Wevers.

Marie Reinders & Julie Reinders

Zoals velen van jullie weten betekent ‘onbekend’ niet direct ‘onbemind’. De Reinders-zusjes zijn hier het perfecte voorbeeld van. Deze twee dames hebben samen hun eigen kledinglijn, waarmee ze aardig aan de weg van succes aan het timmeren zijn. Oh ja, ze staan zélf model voor hun strakke pakjes.

Yolanthe Cabau en Marina Cabau

Als we het over bekende Nederlandse vrouwen en hun zussen hebben, mag de Cabau-familie natuurlijk niet ontbreken. Zie hier Yolanthe en één van haar 8 (!) zussen: Marina Cabau.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!