Sociale Schoonheden met o.a. Puck Moonen en Fien Vermeulen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een nieuwe week met nieuwe Sociale Schoonheden om te bewonderen! Deze keer hebben we lekker veel bewegend beeld voor je klaarstaan. Fien Vermeulen neemt een sprong in het diepe, Sharon Pieksma doet een circusact met haar achterste, Pleun Bierbooms zingt waanzinnig goed en Puck Moonen is ein-de-lijk klaar met klussen!

Fien Vermeulen

‘Met 1000 reacties spring ik in de Eem’. De famous last words van radio-DJ Fien Vermeulen! Ze had het internet onderschat, en moest voor al haar volgers het ijskoude water induiken! Met 100.000 likes doet ze het zonder kleren én met een salto!

Puck Moonen

Puck Moonen is nog steeds niet klaar met klussen! Hoewel, we zien egale muren, plintjes en een vloer – veel hoeft er niet meer te gebeuren. Laat die verhuiswagen maar komen!

Sharon Pieksma

Probeer dit niet thuis! Zonder een achterwerk als die van Sharon Pieksma gaat je dit toch niet lukken. Bovendien is het zonde van het bier. Laat dit maar aan de professionals over!

Pleun Bierbooms

Pleun Bierbooms gooit er even heel casual ’n perfecte cover van Danny Vera’s ‘Rollercoaster’ uit. Er zijn weinig vrouwen die zó mooi laag kunnen zingen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!