Sociale Schoonheden met o.a. Marieke Elsinga en Fien Vermeulen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met zó veel sociale mediakanalen heb je nauwelijks tijd om alles te bekijken. Vandaar dat we graag even een close-up nemen van de mooiste en leukste Sociale Schoonheden. Marieke Elsinga en Quinty Trustfull kwamen letterlijk in close-up voorbij, Fien Vermeulen slaapt uit en Puck Moonen heeft ruzie met ’n wit sausje…

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga komt op haar socials vaak in lollige of licht komische situatie voorbij. De presentatrice speelt graag de clown, maar vergeet gelukkig niet dat een close-up van haar gezicht soms ook genoeg is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Fien Vermeulen

Fien Vermeulen geeft een mooi realistisch beeld van de gemiddelde maandagochtend. Niet Instagram-perfect, zoals haar eerste foto laat zien, maar half wakker en energieloos zoals op de tweede foto. Eerlijkheid duurt het langst!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fien Vermeulen (@fienvermeulen) op

Quinty Trustfull

Quinty Trustfull heeft net als Marieke Elsinga een close-up dagje. Quinty doet dit vaker: een selfie in de ochtend om haar volgers een fijne dag te wensen. Heel attent. Bovendien gaan de foto’s nooit vervelen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Quinty Trustfull Official (@qtrustfull) op

Puck Moonen

Puck Moonen is nog steeds aan het klussen! Wanneer is dat huis eindelijk af? Aangezien ze op dit moment de muren aan het witten is, zal het niet lang meer duren. Volgende keer toch handschoentjes aan, net als op de fiets!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten