‘Soapsloerie’ Bo Maerten duikt op…

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bo Maerten zal niet rusten totdat ze elke soap in Nederland van op haar CV heeft staan. De actrice heeft vanaf februari eindelijk haar rolletje in Goede Tijden, slechte Tijden te pakken. Bo wordt opvallend genoeg zonder tromgeroffel de serie binnengesmokkeld…

Bo Maerten soap GTST
Foto: Instagram / bomaerten

Het klinkt misschien negatief, maar ‘soapsloerie’ is een compliment. Waar veel soapacteurs last van hebben, is dat ze vastroesten in hun rol. En acteurs die maar één kunstje kennen worden vaak overgeslagen! Bo Maerten daarentegen is een echte kameleon. Zet haar in een nieuwe soap- of dramaomgeving neer, en ze neemt een nieuwe geloofwaardige gedaante aan.

Soap-hoppen

Bo Maerten had het soapvirus al vroeg te pakken. Ze begon op haar zestiende bij Onderweg Naar Morgen, waar ze twee jaar de rol van Kim Klein invulde. Daarna kwam Bo langs in onder andere Feuten, Celblok H, Flikken Maastricht, Nieuwe Buren, Meisje van Plezier en SpangaS. Geen misselijke reeks! Toch stond er nog één grote naam op haar verlanglijstje: Goede Tijden, Slechte Tijden.

(Lees verder onder de foto)

Publiekstrekker

Met zo’n mooi cv is het een klein wonder dat Bo nog niet op het ‘hoogste niveau’ mocht acteren bij GTST. Het is daarom een tikkeltje vreemd dat RTL deze ‘grote zeephopper’ zo geruisloos mogelijk de serie binnen probeert te smokkelen.

Je kijkt immers liever naar Bo dan naar John Kraaykamp, toch? In een promotiefilmpje voor februari duikt haar personage, kunstrestaurateur Amelie Hendrix, in een kort fragmentje op. Maar op wie?

Laat Bo zich taxeren door Ludo?

In deze kleine teaser zie je hoe Bo’s Amelie wordt voorgesteld aan Ludo Sanders. Als er iemand in Meerdijk verstand heeft van een beeldschoon kunststukje, en al helemaal van smokkelwaar, is hij het wel. Getrouwd of niet, elke kunstkenner zou deze Amelie wel even grondig willen taxeren. Als Janine er maar niet achter komt…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!