Sjors heeft GTST uitgespeeld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vanwege een grote schoonmaak bij Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) moesten heel wat personages inrukken voordat ze definitief hun stempel konden drukken. Britt Scholtes ‘Kimberly’, Faye Bezemers ‘Lana’ en meer: allemaal moesten ze plaats maken voor oudgedienden. Deze keer vertrekt er echter wél een vrouw die Meerdijk kleur gegeven heeft. Sjors Langeveld heeft het zeventien jaar lang uitgehouden in Meerdijk. Ze mag pas vertrekken nu ze GTST écht helemaal heeft ‘uitgespeeld’.

Als een GTST-personage vier verschillende actrices ‘verslijt’ over een periode van zeventien jaar, mag je van een soapmonument spreken. Sjors Langeveld werd ooit in 1997 als Wendela ‘geboren’ in Meerdijk. Haar eerste jaren groeide ze op in de gevangenis samen met haar moeder. Na een adoptie, en herintroductie als Georgette ‘Sjors’ Langeveld, kwam ze (Inge Schrama) als anonieme tiener het soapdorp weer binnenwandelen.

Lees ook: Wie is de ultieme Sjors?

Turbulent leventje

Toen duidelijk werd dat ze de dochter van een voor Meerdijk bekende moordende moeder en vermoorde (maar later springlevend gebleken) vader was, groeide haar rol. Ze verleidde meer mannen dan je op één hand kan tellen, kreeg een miskraam nadat ze van haar fiets gegooid werd door haar woedende man, trouwde vervolgens een andere man, kwam tijdens die bruiloft onder een vallende kroonluchter terecht, adopteerde een kind, ging vreemd, werd de criminaliteit ingelokt door haar moordende moeder… moeten we doorgaan?

(Lees verder onder foto)

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 🌓Melissa Drost🌗 (@melissa_drost) op

Uitgespeeld

Dat Sjors, inmiddels gespeeld door Melissa Drost, binnenkort de serie uit gaat is dus het tegenovergestelde van creatieve armoede. Sjors liep zeventien jaar lang vooraan in de geschifte verhalen-parade van GTST. Nóg meer verhaallijnen op haar bordje schuiven zou gewoonweg te gek zijn. Bovendien is het gewoon moeilijk om deze door de wol geverfde soapie voor een nóg heter vuur te zetten. De iconische geschokt-gezicht-cliffhanger van GTST werkt niet met een personage dat nergens meer van schrikt. Daarom mag Sjors op jonge leeftijd gaan genieten van haar oude dag. Wie Goede Tijden, Slechte Tijden ‘uitspeelt’, mag met opgeheven hoofd uit Meerdijk vertrekken.

Lees ook: GTST-dorp Meerdijk staat op z’n kop

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 🌓Melissa Drost🌗 (@melissa_drost) op

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 🌓Melissa Drost🌗 (@melissa_drost) op

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?