Shocking: Fajah Lourens heeft zich stiekem lek laten prikken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schokkend nieuws! Fajah Lourens heeft haar implantaten laten verwijderen. En dat ziet er toch wel heel erg anders uit. 

Fajah Lourens loopt al jaren rond met implantaten. Ze heeft wat extra hulp nodig om de boel overeind te laten staan. Zo zag de voorgevel van Fajah er jarenlang prachtig uit. Maar Toch onderving Fajah problemen van haar implantaten. Er gaan de laatste jaren ook steeds meer verhalen rond van de slechte effecten van implantaten op het . En dus besloot Fajah om terug te gaan naar de natuur en de implantaten te laten verwijderen. Ze had al een killer body, dus ze ziet er nog steeds heel erg goed uit, zelfs zonder de implantaten. Fajah herstelt goed en deelt op haar Instagram foto’s en video’s van het proces en het resultaat. En dat ziet er erg goed uit. Het is mooi om te zien dat het weer goed gaat met de prachtige actrice.

Lees ook: Foto: Tanden van Fajah Lourens blijken enorm kunstgebit

Fajah is de speelbal van plastisch chirurg

Laatst heeft Fajah ook al iets aan haar tanden laten doen en wie een blik werpt op haar gezicht merkt dat daar ook van alles aan de hand is. Haar heeft ze grotendeels zelf getraind en daar is ze enorm trots op, maar het valt niet te ontkennen dat Fajah meerdere bezoekjes heeft gepleegd aan de plastisch chirurg. Die moet ongelooflijk blij geweest zijn met Fajah, want ze levert hem een redelijk stabiel inkomen op. Dan moeten er weer implantaten bij, dan weer verwijderd, dan weer een filler en ga zo maar door. Fajah is daarmee wel een beetje de speelbal van de plastisch chirurg, maar zelf vindt ze het allemaal prima. Fajah staat achter elke operatie en is van mening dat ze na elk bezoekje er weer mooier uit ziet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...