Shocking: Fajah Lourens heeft zich stiekem lek laten prikken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schokkend nieuws! Fajah Lourens heeft haar implantaten laten verwijderen. En dat ziet er toch wel heel erg anders uit. 

Fajah Lourens loopt al jaren rond met implantaten. Ze heeft wat extra hulp nodig om de boel overeind te laten staan. Zo zag de voorgevel van Fajah er jarenlang prachtig uit. Maar Toch onderving Fajah problemen van haar implantaten. Er gaan de laatste jaren ook steeds meer verhalen rond van de slechte effecten van implantaten op het lichaam. En dus besloot Fajah om terug te gaan naar de natuur en de implantaten te laten verwijderen. Ze had al een killer body, dus ze ziet er nog steeds heel erg goed uit, zelfs zonder de implantaten. Fajah herstelt goed en deelt op haar Instagram foto’s en video’s van het proces en het resultaat. En dat ziet er erg goed uit. Het is mooi om te zien dat het weer goed gaat met de prachtige actrice.

Lees ook: Foto: Tanden van Fajah Lourens blijken enorm kunstgebit

Fajah is de speelbal van plastisch chirurg

Laatst heeft Fajah ook al iets aan haar tanden laten doen en wie een blik werpt op haar gezicht merkt dat daar ook van alles aan de hand is. Haar lichaam heeft ze grotendeels zelf getraind en daar is ze enorm trots op, maar het valt niet te ontkennen dat Fajah meerdere bezoekjes heeft gepleegd aan de plastisch chirurg. Die moet ongelooflijk blij geweest zijn met Fajah, want ze levert hem een redelijk stabiel inkomen op. Dan moeten er weer implantaten bij, dan weer verwijderd, dan weer een filler en ga zo maar door. Fajah is daarmee wel een beetje de speelbal van de plastisch chirurg, maar zelf vindt ze het allemaal prima. Fajah staat achter elke operatie en is van mening dat ze na elk bezoekje er weer mooier uit ziet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sven Mislintat maakte zelfde fout als Marc Overmars: kostten deze stiekeme appjes hem de kop?

Natuurlijk is het nog steeds een zooitje bij Ajax. En je raadt het niet, het heeft weer alles te maken met verborgen appjes in de club. 

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.