Shelly Sterk viert verdwijning met winderige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shelly Sterk mocht met levende legenda Hans Klok aan de slag. En dat was een waar feestje om naar te kijken. 

Presentatrice Shelly Sterk is een bijzonder aantrekkelijke vrouw. Dus toen Hans Klok haar zag dacht hij: ‘die moet ik hebben voor mijn volgende voorstelling.’ Hans en Shelly gingen samen aan de slag met de grote verdwijn truc. Gelukkig voor haar fans liet Hans Shelly aan het einde van de truc ook weer terug toveren. En hoewel het misschien een van de oudste goocheltrucjes in de geschiedenis is, werd hij wel een stuk leuker om naar te kijken door de aanwezigheid van Shelly. En zo’n mooi moment moet natuurlijk gevierd worden met een minstens net zo mooie foto.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Shelly Sterk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelly Sterk (@shellysterk)

Shelly met haar haren door de war

De grootste goocheltruc van Hans Klok is nog steeds hoe hij altijd zijn haar op magische wijze laat golven op de niet bestaande wind van het theater. Maar Shelly lijkt nu ook last te hebben gehad van die magische windvlagen, aangezien haar haren heel wild staan op de selfie die ze met Hans maakte. Nu is Shelly met haar wilde haren en blije gezicht nog steeds een genot om naar te mogen kijken. Er zijn maar weinig vrouwen in de televisiewereld die met zoveel plezier hun werk staan te doen. Maar Shelly straalt gewoon blijdschap uit. Niet alleen op bewegend beeld overigens, maar ook gewoon op de foto. Daar komt Shelly vaak als een blij ei over.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelly Sterk (@shellysterk)

Shelly Sterk is het toetje van de Nederlandse TV

Shelly is met haar prachtige verschijning en geweldige persoonlijkheid een beetje het toetje van de Nederlandse TV. Je denkt alles al gezien te hebben en dan komt Shelly nog even langs om alles op een leuke en vrolijke manier op stelten te zetten. Ze is natuurlijk zelf ook extreem zoet en ziet er uit om op te eten, dus het is niet heel gek om Shelly als toetje te zien. Daarbij zien toetjes er, net als Shelly, vaak zeer aantrekkelijk uit. Als je er eenmaal eentje voor je neus hebt, dan wil je er niet van af blijven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelly Sterk (@shellysterk)

Shelly zou eigenlijk veel meer moeten presenteren

Shelly is misschien al veel te zien, maar eigenlijk zou ze nog veel meer moeten presenteren. Elk programma zou er namelijk op vooruit gaan als Shelly de presentatie doet. Met haar goedlachse persoonlijkheid en beeldschoon figuur weet Shelly alle kijkers te imponeren. Met Shelly als gezicht van je programma kan je de kijkcijfers gigantisch omhoog zien schieten. Shelly behoort tot de absolute top van de Nederlandse televisie. Het is dus maar een kwestie van tijd voordat Shelly de volgende Linda de Mol is. Over een paar jaar is Shelly Sterk het gezicht van de Nederlandse televisie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!