Sharon Pieksma is Miss Nederland 2019

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Sharon Pieksma Miss Nederland 2019

Vandaag werd de nieuwe Miss Nederland bekendgemaakt, en de winnares is een bekende! Sharon Pieksma, regelmatig kandidaat in de van de Maand-verkiezing, pakte de kroon, en mag dus ons land vertegenwoordigen in de aankomende Miss World-campagne. Wij denken dat we daar met Sharon dit jaar een heel aardige kans maken!

Sharon Pieksma en haar concurrenten waren de afgelopen weken te volgen via het tv-programma Op Jacht Naar de Kroon op RTL 4. Het werd al snel duidelijk dat de blondine, die razend populair is op Instagram, één van de favorieten zou zijn voor de titel. Al helemaal omdat er in Nederland gelukkig nog ‘gewoon’ een bikinironde gehouden wordt. Wie Sharons foto’s bekijkt ziet meteen dat dit haar favoriete onderdeel is!

Behalve een perfect bikinilijf met curves om flauw van te vallen moet een Miss natuurlijk ook een goed verhaal hebben: beauty én brains. Gelukkig zit dat met Sharon ook wel goed. De 24-jarige Rotterdamse wil haar nieuwe invloedrijke positie gaan gebruiken om de wereld voor mens én dier gezonder te maken door te staan voor bewuster (en minder) plasticgebruik.

Sharon kreeg de kristallen kroon uit handen van Rahima Dirkse, die het afgelopen jaar Miss Nederland was. Ook Jessie Jazz Vuijk heeft de titel in het verleden al eens gewonnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...