Sharon Pieksma is Miss Nederland 2019

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Sharon Pieksma Miss Nederland 2019

Vandaag werd de nieuwe Miss Nederland bekendgemaakt, en de winnares is een bekende! Sharon Pieksma, regelmatig kandidaat in de van de Maand-verkiezing, pakte de kroon, en mag dus ons land vertegenwoordigen in de aankomende Miss World-campagne. Wij denken dat we daar met Sharon dit jaar een heel aardige kans maken!

Sharon Pieksma en haar concurrenten waren de afgelopen weken te volgen via het tv-programma Op Jacht Naar de Kroon op RTL 4. Het werd al snel duidelijk dat de blondine, die razend populair is op Instagram, één van de favorieten zou zijn voor de titel. Al helemaal omdat er in Nederland gelukkig nog ‘gewoon’ een bikinironde gehouden wordt. Wie Sharons foto’s bekijkt ziet meteen dat dit haar favoriete onderdeel is!

Behalve een perfect bikinilijf met curves om flauw van te vallen moet een Miss natuurlijk ook een goed verhaal hebben: beauty én brains. Gelukkig zit dat met Sharon ook wel goed. De 24-jarige Rotterdamse wil haar nieuwe invloedrijke positie gaan gebruiken om de wereld voor mens én dier gezonder te maken door te staan voor bewuster (en minder) plasticgebruik.

Sharon kreeg de kristallen kroon uit handen van Rahima Dirkse, die het afgelopen jaar Miss Nederland was. Ook Jessie Jazz Vuijk heeft de titel in het verleden al eens gewonnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...