Sharon Pieksma is Miss Nederland 2019

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Sharon Pieksma Miss Nederland 2019

Vandaag werd de nieuwe Miss Nederland bekendgemaakt, en de winnares is een bekende! Sharon Pieksma, regelmatig kandidaat in de van de Maand-verkiezing, pakte de kroon, en mag dus ons land vertegenwoordigen in de aankomende Miss World-campagne. Wij denken dat we daar met Sharon dit jaar een heel aardige kans maken!

Sharon Pieksma en haar concurrenten waren de afgelopen weken te volgen via het tv-programma Op Jacht Naar de Kroon op RTL 4. Het werd al snel duidelijk dat de blondine, die razend populair is op Instagram, één van de favorieten zou zijn voor de titel. Al helemaal omdat er in Nederland gelukkig nog ‘gewoon’ een bikinironde gehouden wordt. Wie Sharons foto’s bekijkt ziet meteen dat dit haar favoriete onderdeel is!

Behalve een perfect bikinilijf met curves om flauw van te vallen moet een Miss natuurlijk ook een goed verhaal hebben: beauty én brains. Gelukkig zit dat met Sharon ook wel goed. De 24-jarige Rotterdamse wil haar nieuwe invloedrijke positie gaan gebruiken om de wereld voor mens én dier gezonder te maken door te staan voor bewuster (en minder) plasticgebruik.

Sharon kreeg de kristallen kroon uit handen van Rahima Dirkse, die het afgelopen jaar Miss Nederland was. Ook Jessie Jazz Vuijk heeft de titel in het verleden al eens gewonnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!