Sharon Pieksma is Miss Nederland 2019

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Sharon Pieksma Miss Nederland 2019

Vandaag werd de nieuwe Miss Nederland bekendgemaakt, en de winnares is een bekende! Sharon Pieksma, regelmatig kandidaat in de B*****s van de Maand-verkiezing, pakte de kroon, en mag dus ons land vertegenwoordigen in de aankomende Miss World-campagne. Wij denken dat we daar met Sharon dit jaar een heel aardige kans maken!

Sharon Pieksma en haar concurrenten waren de afgelopen weken te volgen via het tv-programma Op Jacht Naar de Kroon op RTL 4. Het werd al snel duidelijk dat de blondine, die razend populair is op Instagram, één van de favorieten zou zijn voor de titel. Al helemaal omdat er in Nederland gelukkig nog ‘gewoon’ een bikinironde gehouden wordt. Wie Sharons foto’s bekijkt ziet meteen dat dit haar favoriete onderdeel is!

Behalve een perfect bikinilijf met curves om flauw van te vallen moet een Miss natuurlijk ook een goed verhaal hebben: beauty én brains. Gelukkig zit dat met Sharon ook wel goed. De 24-jarige Rotterdamse wil haar nieuwe invloedrijke positie gaan gebruiken om de wereld voor mens én dier gezonder te maken door te staan voor bewuster (en minder) plasticgebruik.

Sharon kreeg de kristallen kroon uit handen van Rahima Dirkse, die het afgelopen jaar Miss Nederland was. Ook Jessie Jazz Vuijk heeft de titel in het verleden al eens gewonnen.

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten