Sharon Pieksma is Miss Nederland 2019

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Sharon Pieksma Miss Nederland 2019

Vandaag werd de nieuwe Miss Nederland bekendgemaakt, en de winnares is een bekende! Sharon Pieksma, regelmatig kandidaat in de B*****s van de Maand-verkiezing, pakte de kroon, en mag dus ons land vertegenwoordigen in de aankomende Miss World-campagne. Wij denken dat we daar met Sharon dit jaar een heel aardige kans maken!

Sharon Pieksma en haar concurrenten waren de afgelopen weken te volgen via het tv-programma Op Jacht Naar de Kroon op RTL 4. Het werd al snel duidelijk dat de blondine, die razend populair is op Instagram, één van de favorieten zou zijn voor de titel. Al helemaal omdat er in Nederland gelukkig nog ‘gewoon’ een bikinironde gehouden wordt. Wie Sharons foto’s bekijkt ziet meteen dat dit haar favoriete onderdeel is!

Behalve een perfect bikinilijf met curves om flauw van te vallen moet een Miss natuurlijk ook een goed verhaal hebben: beauty én brains. Gelukkig zit dat met Sharon ook wel goed. De 24-jarige Rotterdamse wil haar nieuwe invloedrijke positie gaan gebruiken om de wereld voor mens én dier gezonder te maken door te staan voor bewuster (en minder) plasticgebruik.

Sharon kreeg de kristallen kroon uit handen van Rahima Dirkse, die het afgelopen jaar Miss Nederland was. Ook Jessie Jazz Vuijk heeft de titel in het verleden al eens gewonnen.

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten