Serena Williams maakt comeback in ‘Black Panther’-pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Serena Williams Black Panther

Tennisster voelde zich net ’n sexy superheld…

Tennis is een verrassend traditionele sport. Het is dus logisch dat wat Serena Williams gisteren flikte best wat tongen losmaakte in de tenniswereld (en daarbuiten)!

Serena is eerder dit jaar bevallen van haar eerste kindje, en maakte na een lange stop eindelijk haar comeback, en deed dat op het gravel van Roland Garros. Na de wedstrijd had vrijwel niemand het over haar spel (ze won eenvoudig van een sportieve laagvlieger), maar ging alle aandacht uit naar haar kledingkeuze! Normaal hebben vrouwen altijd een rokje met daaronder een kort sportbroekje aan, maar Serena besloot het eens helemaal anders te doen dit toernooi! Ze had zich een ontzettend strakke zwarte bodysuit aan laten meten. De vergelijking met de populaire superheld Black Panther was snel gemaakt. Serena zag die vergelijking wel zitten: “Ik voelde me net een superheld op de baan” zei ze na afloop…

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Gerelateerde berichten