Serena Williams maakt comeback in ‘Black Panther’-pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Serena Williams Black Panther

Tennisster voelde zich net ’n superheld…

Tennis is een verrassend traditionele sport. Het is dus logisch dat wat Serena Williams gisteren flikte best wat tongen losmaakte in de tenniswereld (en daarbuiten)!

Serena is eerder dit jaar bevallen van haar eerste kindje, en maakte na een lange stop eindelijk haar comeback, en deed dat op het gravel van Roland Garros. Na de wedstrijd had vrijwel niemand het over haar spel (ze won eenvoudig van een sportieve laagvlieger), maar ging alle aandacht uit naar haar kledingkeuze! Normaal hebben vrouwen altijd een rokje met daaronder een kort sportbroekje aan, maar Serena besloot het eens helemaal anders te doen dit toernooi! Ze had zich een ontzettend strakke zwarte bodysuit aan laten meten. De vergelijking met de populaire superheld Black Panther was snel gemaakt. Serena zag die vergelijking wel zitten: “Ik voelde me net een superheld op de baan” zei ze na afloop…

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.