Serena Williams maakt comeback in ‘Black Panther’-pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Serena Williams Black Panther

Tennisster voelde zich net ’n sexy superheld…

Tennis is een verrassend traditionele sport. Het is dus logisch dat wat Serena Williams gisteren flikte best wat tongen losmaakte in de tenniswereld (en daarbuiten)!

Serena is eerder dit jaar bevallen van haar eerste kindje, en maakte na een lange stop eindelijk haar comeback, en deed dat op het gravel van Roland Garros. Na de wedstrijd had vrijwel niemand het over haar spel (ze won eenvoudig van een sportieve laagvlieger), maar ging alle aandacht uit naar haar kledingkeuze! Normaal hebben vrouwen altijd een rokje met daaronder een kort sportbroekje aan, maar Serena besloot het eens helemaal anders te doen dit toernooi! Ze had zich een ontzettend strakke zwarte bodysuit aan laten meten. De vergelijking met de populaire superheld Black Panther was snel gemaakt. Serena zag die vergelijking wel zitten: “Ik voelde me net een superheld op de baan” zei ze na afloop…

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Gerelateerde berichten