Sensi Lowe toont haar troeven op lang vergeten foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je je ogen dicht doet, en aan Sensi Lowe denkt, wat zie je dan? Met deze foto frist ze je geheugen weer eventjes op!

Sensi Lowe heeft een zéér prominent visitekaartje waar ze maar al te graag gebruik van maakt. Het is dan ook absoluut geen schande om eens flink te genieten van deze foto, die ze zelf stiekem vergeten was…

Sensi Lowe deelt verleidelijke foto uit oude doos

Nu het buiten steeds kouder en kouder begint te worden, worden de foto’s jammer genoeg ook steeds kouder. Nu deelt Sensi Lowe een heerlijke foto waardoor het plotseling een stuk heter begint te worden. Dit is een foto uit de oude doos, zegt ze zelf. Ze heeft ‘m nooit met haar volgers gedeeld, en kwam hem tegen op een vergeten afdeling van haar persoonlijke collectie. Nu het buiten steeds kouder wordt, kleden de dames zich ook steeds warmer. Met dit kiekje brengt ze haar volgers dus weer eventjes in de zomerse sfeer. Als een soort vervroegd kerstgeschenk warmt Sensi je op met dit fijne kiekje! Haar volgers worden, zeer begrijpelijk, helemaal wild in de comments. Ze bedanken Sensi voor het gratis opwarmertje in deze ijskoude week!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi Lowe heeft het Nederlands elftal niet kunnen helpen met dit heerlijke kiekje

Het Nederlands elftal ligt eruit op het WK in Qatar. Ook de hulp van Sensi Lowe, in de vorm van dit heerlijke kiekje, was helaas niet genoeg. Op Instagram liet ze weten enorm veel zin te hebben in de wedstrijd tegen Argentinië. Met een heerlijk kiekje probeerde ze de Nederlandse fans in de juiste stemming te krijgen. Dit was, zoals in de comments is te lezen, goed gelukt. Haar volgers wisten 100% zeker dat Sensi Lowe geluk bracht, maar zelfs dat was niet genoeg. Gelukkig heeft ze de Nederlands fans nog wel een beetje op kunnen vrolijken. Als je naar Sensi kijkt, heb je altijd het gevoel dat je 2-0 vóór staat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi Lowe is klaar voor kerst

De beeldschone blondine is er helemaal klaar voor. Ze heeft de kerstboom al staan en helemaal opgetuigd. Het lijkt erop dat Sensi Lowe geen rekening houdt met de stijgende energierekening. De boom straalt net zo hard als Sensi Lowe in de zomer. Met zo’n overweldigende boom heb je bijna de neiging om een zonnebril op te doen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?