Sensi Lowe toont haar troeven op lang vergeten foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je je ogen dicht doet, en aan Sensi Lowe denkt, wat zie je dan? Met deze foto frist ze je geheugen weer eventjes op!

Sensi Lowe heeft een zéér prominent visitekaartje waar ze maar al te graag gebruik van maakt. Het is dan ook absoluut geen schande om eens flink te genieten van deze foto, die ze zelf stiekem vergeten was…

Sensi Lowe deelt verleidelijke foto uit oude doos

Nu het buiten steeds kouder en kouder begint te worden, worden de foto’s jammer genoeg ook steeds kouder. Nu deelt Sensi Lowe een heerlijke foto waardoor het plotseling een stuk heter begint te worden. Dit is een foto uit de oude doos, zegt ze zelf. Ze heeft ‘m nooit met haar volgers gedeeld, en kwam hem tegen op een vergeten afdeling van haar persoonlijke collectie. Nu het buiten steeds kouder wordt, kleden de dames zich ook steeds warmer. Met dit kiekje brengt ze haar volgers dus weer eventjes in de zomerse sfeer. Als een soort vervroegd kerstgeschenk warmt Sensi je op met dit fijne kiekje! Haar volgers worden, zeer begrijpelijk, helemaal wild in de comments. Ze bedanken Sensi voor het gratis opwarmertje in deze ijskoude week!
Sensi Lowe heeft het Nederlands elftal niet kunnen helpen met dit heerlijke kiekje

Het Nederlands elftal ligt eruit op het WK in Qatar. Ook de hulp van Sensi Lowe, in de vorm van dit heerlijke kiekje, was helaas niet genoeg. Op Instagram liet ze weten enorm veel zin te hebben in de wedstrijd tegen Argentinië. Met een heerlijk kiekje probeerde ze de Nederlandse fans in de juiste stemming te krijgen. Dit was, zoals in de comments is te lezen, goed gelukt. Haar volgers wisten 100% zeker dat Sensi Lowe geluk bracht, maar zelfs dat was niet genoeg. Gelukkig heeft ze de Nederlands fans nog wel een beetje op kunnen vrolijken. Als je naar Sensi kijkt, heb je altijd het gevoel dat je 2-0 vóór staat.
Sensi Lowe is klaar voor kerst

De beeldschone blondine is er helemaal klaar voor. Ze heeft de kerstboom al staan en helemaal opgetuigd. Het lijkt erop dat Sensi Lowe geen rekening houdt met de stijgende energierekening. De boom straalt net zo hard als Sensi Lowe in de zomer. Met zo’n overweldigende boom heb je bijna de neiging om een zonnebril op te doen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman houdt hoofd scheef en toont haar enorme wolkenkrabbers (foto!)

Juultje Tieleman houdt haar hoofd scheef terwijl ze haar enorme wolkenkrabbers toont aan haar volgers!

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?