Sensi Lowe laat mensen schrikken met enorme bowlingballen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe trekt weer eens alle aandacht naar zich toe met deze mooie foto van haar gigantische bowlingballen. 

Met deze foto laat Sensi Lowe volgers flink schrikken

Iedereen weet dat Sensi Lowe heel erg goed is in het maken van mooie foto’s. Daarom heeftze ook zoveel volgers op Instagram. Die vinden het allemaal fijn om naar Sensi te kunnen kijken. Zeker als ze haar grote bowlingballen laat zien. Tenminste, in dit geval zijn het echt bowlingballen. Want Sensi is een avondje gaan bowlen. En daar zegt ze zelf heel erg slecht in te zijn. Dus als je Sensi ooit op de bowlingbaan ziet staan, pas dan alsjeblieft op. Voor je het weet zie je de ballen rondvliegen en moet je snel opzij duiken om een ongeluk te voorkomen. Het voordeel daarvan is dan wel weer dat als je wakker wordt, de blondine zorgzaam over je aan het waken is. Dat is toch bijna alsof er een engel je ontwaakt. Dat is de pijn van een bowlingbal in je smoel toch wel weer waard.

Sensi Lowe heeft mooi jurkje aangetrokken voor bowlen

Je kan jezelf afvragen of dit jurkje nu exact een goed idee is om aan te trekken tijdens het bowlen. Sensi vindt zelf van wel. Ze ziet er in het jurkje dan ook wel erg goed uit. Maar ja, het is waarschijnlijk een beetje onhandig bij het bowlen. Bij elke worp krijgen mensen achter Sensi waarschijnlijk meer van de blondine te zien, dan ze verwacht hadden. Voor hun is dat natuurlijk helemaal niet zo erg, maar zou Sensi zelf weten dat ze dit effect veroorzaakt? Misschien is het bewust, om de andere mensen af te leiden. Zo valt het minder op dat Sensi helemaal niet zo goed kan bowlen. Met haar jurkje probeert ze dus de boel nog een beetje te redden.

Sensi Lowe schrikt enorm van eigen worp

De blondine deelt een foto waar ze wel heel erg verschrikt op kijkt. Ze heeft net een van haar bowlingballen geworpen en is duidelijk geschrokken van het resultaat. Sensi maakte absoluut geen grapje toen ze zei dat ze niet kon bowlen. De blondine heeft absoluut geen talent voor dit spelletje. Maar dat maakt ook niet zo heel erg veel uit, want Sensi heeft weer hele andere talenten in huis. En die laat ze elke dag zien op haar mooie foto’s. De blondine kan misschien niet bowlen, maar dat maakt haar volgers niets uit na het zien van deze foto’s.

Sensi Lowe weet zich ondanks resultaat toch te vermaken

Ze is misschien niet zo goed in het spelletje, maar dat betekent niet dat Sensi Lowe het niet ontzettend naar haar zin heeft gehad op de bowlingbaan. De blondine was uiteindelijk erg blij dat ze was gegaan. Misschien heeft dat ook wel te maken met de bemoedigende woorden van haar fans. Die waren zo blij met de foto’s dat ze haar allemaal lieve woordjes hebben ingefluisterd. Dat moet de blondine toch wel goed hebben gedaan. Zo vergat ze een klein beetje haar bowlingresultaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!