Sensi Lowe laat haar volgers watertanden met foto van royale voorzijde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zeer aantrekkelijke Sensi Lowe heeft een nieuwe foto geplaatst. En al haar volgers staan momenteel met grote ogen te watertanden.

Sensi Lowe weet alle mannen van Nederland achterover te doen slaan

De zeer aantrekkelijke presentatrice weet wel hoe ze zichzelf verleidelijk op moet stellen. Daar heeft ze speciaal dit mooie pakje voor aangetrokken. De knappe blondine weet met haar zeer royale voorkant iedereen te doen watertanden die de foto ziet. En dat is ook niet zo gek, want de foto ziet er buitengewoon prachtig uit. Met haar flinke vormen weet Sensi Lowe een van de meest verleidelijke kiekjes te maken die je ooit gezien hebt. En natuurlijk ziet dat er hartstikke fijn uit. Je weet alleen bijna van ellende niet meer waar je moet kijken.

Lees ook: Sensi Lowe geniet van het zonnetje met extreem laag topje in eigen achtertuin

De grote rondingen van Sensi Lowe kan je niet ontwijken

Haar verleidelijke rondingen maken het ongelooflijk moeilijk om Sensi Lowe te negeren. Waar je ook probeert te kijken, haar buitengewoon prachtige vormen eisen al je aandacht op. Zelfs de beste onder ons zouden moeite hebben met wegkijken. Sensi weet dit ook en heeft speciaal daarom een topje aangedaan, waar haar briljante rondingen zo mooi in te zien zijn. De prachtige vormen worden nog strak bij elkaar gehouden door het roze topje. Maar die lijkt het ook op elk moment te kunnen begeven. En dus begeeft Sensi zich in een erg gevaarlijke situatie. De blondine waagt het er maar op en besluit de heerlijke foto online te zetten. En dat risico pakt u goed uit.

Lees ook: Foto: Sensi Lowe kan inhoud van haar jurkje nauwelijks in bedwang houden

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi Lowe knalt bijna uit haar topje

De kleermaker van Sensi Lowe moet wel heel erg goed zijn in zijn werk. Want de knappe blondine heeft topjes nodig die zo sterk zijn, dat ze al het gewicht van haar knappe rondingen moeten kunnen dragen zonder problemen. En dat is nog wel eens een uitdaging. Maar voorlopig lijkt het in ieder geval altijd goed te gaan. Sensi weet haar prachtige troeven een flinke hoofdrol te geven in haar kledingkast. En de prachtige blondine vindt het helemaal niet erg om af en toe een klein beetje meer van zichzelf te laten zien. Daarom zie je ook zo vaak zulke mooie foto’s voorbij komen van deze prachtige dame.

Met haar strakke outfits weet Sensi iedereen onder een betovering te brengen

Je moet flink zoeken voordat je iemand vindt die niet een fan is van de ongelooflijk knappe blondine en haar geweldige rondingen. Sensi Lowe weet met haar heerlijke lichaam altijd de meeste mensen helemaal uit haar hand te laten eten. De inhoud van haar topje is altijd genoeg om mannen helemaal in haar greep te houden. Dat wil ze vaak niet eens doen, het gebeurt gewoon. Als mannen een blik werpen op de prachtige vormen van Sensi Lowe, zijn ze gelijk helemaal verkocht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?