Schokkend: Monique Smit is enorm zwanger en dat zie je niet alleen aan haar buik!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monique Smit is alweer een paar maanden zwanger en dat begin je te merken, maar niet alleen aan haar buik.

Knappe zangeres Monique Smit begint te groeien

De aantrekkelijke blondine Monique Smit, de zus van zanger Jan Smit, is inmiddels alweer een tijdje zanger. Dat begin je nu toch wel echt heel goed te zien. De knappe zangeres heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je goed uitzicht hebt op haar troeven. En vanwege de zwangerschap lijken die een stuk groter te worden dan ze waren. Nu waren de prachtige vormen op het lichaam van Monique al niet aan de kleine kant, maar dit wordt wel heel opvallend. Toch fijn dat zo’n zwangerschap allemaal verborgen voordelen alsnog met zich mee brengt. Monique plaatst een foto van haar aantrekkelijke lichaam om haar volgers ook een beetje te kunnen laten genieten.

Lees ook: In badkleding gehulde Monique Smit deelt heerlijke foto vanuit bubbelbad

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta)

De prachtige vormen van het lichaam van Monique Smit

De zeer aantrekkelijke zangeres heeft een ongekend goed lichaam. Ze heeft natuurlijk nu een beetje een buikje vanwege haar zwangerschap, maar na haar vorige keren wist ze die snel weg te trainen na het bevallen. De verwachting is dat dit ook snel weer gebeurt. De troeven van Monique lijken vanwege de zwangerschap wel te groeien. En daar zijn haar volgers natuurlijk zeer tevreden over. Die kunnen nu extra genieten de komende maanden, omdat ze meer van de aantrekkelijke zangeres kunnen zien. Monique heeft speciaal voor de foto een strak badpakje aangetrokken, zodat je extra goed kan kijken naar haar veranderende lichaam.

Monique Smit kan haar geluk niet op momenteel

De prachtige zangeres is momenteel ontzettend gelukkig. Het gaat goed met haar carrière, haar nieuwe kindje is op komst en ze is nog steeds ontzettend gelukkig in de liefde. En als het goed gaat met Monique, dan geeft ze meestal cadeautjes weg. Die cadeautjes nemen de vorm aan van prachtige foto’s voor haar volgers, die Monique op haar Instagram plaatst. De knappe blondine weet wel hoe ze haar volgers moet vermaken en vooralsnog stelt ze niet teleur. Met al die mooie foto’s op haar Instagram is niet alleen Monique heel gelukkig, maar haar volgers ook zeker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta)

De troeven van Monique knallen uit haar gevaarlijke printje

De aantrekkelijke blondine heeft besloten om nog een foto in een uiterst spannend setje badkleding te plaatsen. Monique Smit heeft namelijk meer dan genoeg uitdagende setjes liggen om dat te kunnen doen. In dit spannende panterprintje ziet Monique er ontzettend knap uit. Haar volgers zullen ook zeker smullen van haar grote troeven die bijna naar buiten knallen in deze bijzondere outfit. Monique Smit weet met haar gevaarlijke setje ontzettend goed hoe ze overkomt. De spannende foto maakt in ieder geval veel los onder haar volgers die een flink aantal reacties achterlaten onder de post. Monique vindt dat soort interactie met haar fans alleen maar fijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?