Schokkend: Jarige Adele verrast iedereen met slank figuur

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Adele was onlangs jarig. De zangeres deelde haar verjaardagsgroetjes en bedankjes via een vrolijke Instagrampost vanuit haar quarantaine-adres. We zien de blondine voor een enorme bloemenkrans…. wacht eens even. Wie is deze vrouw, en wat heeft ze met de rest van Adele gedaan? 

We trokken een paar maanden geleden al aan de bel: Adele was flink aan het fitnessen, lijnen en dus ook afvallen geslagen. Uitgelekte foto’s van een extreem slanke, vakantievierende Adele werden over het internet verspreid en iedereen was geschokt. Maar deze nieuwste foto, door de zangeres zelf op Instagram gezet, gaat waarschijnlijk nóg meer tongen losmaken…

Lees ook: Waar is de andere helft van Adele gebleven?

Adele van gezellig dik naar eng dun?

Het zal vooral liggen aan het feit dat je het beeld van Adele in een piepklein cocktailjurkje niet gewend bent. Toch mag je onderstaande foto ook best een ontzettende shocker noemen. Adele plaatst sowieso bijna nooit foto’s, laat staan van haar hele lijf, op Instagram. Om dan ineens op haar verjaardag dit kiekje voorbij te zien komen… daar mag je mond best een beetje van openvallen. Had iemand ooit gedacht dat dit vrouwtje onder die gezellige kilo’s van Adele verstopt zat?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...