SCHOK in GTST: onverwacht ongeluk en een nieuw complot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voortkabbelende soapverhaaltjes laten ons koud, maar voor samenzwerende vrouwen en meer Bo Maerten zetten we graag de tv aan!

Met tienergezwijmel en familieruzies hoef je bij ons niet aan te kloppen, maar soms gebeuren er wél interessante dingen in GTST. Dan spieken we stiekem even mee. Zeker als er schokkende wendingen en mooie vrouwen met een plan bij betrokken zijn…

Stiekem duo: Amelie en Janine

Terwijl Ludo nog steeds op zee verdwenen is, gaat het getouwtrek om zijn peperdure schilderij door. Janine (Caroline de Bruin) en Amelie (Bo Maerten) smeden samen een plannetje om met een concurrent af te rekenen…

Babynieuws, tragisch ongeluk, kermisattracties

Ouderwets over-the-top soapdrama op komst! Rik huurt een kermis af om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. In de tussentijd wijst Nina (Marly van der Velden) een ander huwelijksaanzoek af, wordt ze van een hoge kermisattractie gegooid en vreest ze voor het leven van haar baby. Ook wordt er nog ergens een been geamputeerd. Je verzint het niet!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door GTST SPOILERS/VOORUIT! (@gtstspoilers) op

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!

Gerelateerde berichten