Schitterende Karsu Dönmez is dé ontdekking van nieuw seizoen Beste Zangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In de meest recente Beste Zangers aflevering zorgde de klanken van Karsu Dönmez voor een traantje bij de andere zangers. De brunette gaf een eigen twist aan het nummer Hijo de la luna, wat ze voor Belle Perez zong. Ze zong het nummer deels in het Spaans en deels in het Turks!

Wie is zangeres Karsu Dönmez?

Als je bij Beste Zangers voor tranen in de ogen van de andere zangers zorgt, heb je het goed gedaan. Dat lukt Karsu Dönmez eigenlijk elke week; ze maakte zelfs Jan Smit een beetje emotioneel met haar eigen versie van Hijo de la luna. Karsu Dönmez is niet alleen zangeres en pianiste; ze componeert, arrangeert een schijft ook nog eens reclame- en filmmuziek. Ze is al van jongs af aan bezig met muziek en deed op jonge leeftijd al mee aan verschillende televisieprogramma’s in Nederland, Turkije en België. Nu heeft ze zelfs een nummer-1 hit gescoord in Turkije, heeft ze haar eigen kookkanaal en doet ze dus mee aan Beste Zangers 2021.

Lees ook: Belgische beauty Belle Perez blinkt uit in Beste Zangers

Karsu raakt Belle Perez met eigen versie van Hijo de la luna

Al sinds klein af aan is Karsu groot fan van Belle Perez. Ze zag Belle namelijk als de eerste zangeres die muziek maakte vanuit haar eigen roots én op Karsu leek. Omdat ze Hijo de la luna heel graag voor Belle Perez wilde zingen, claimde ze het nummer van Mecano gelijk. Het nummer betekent veel voor Belle en Dönmez heeft besloten om er haar eigen draai aan te geven. Ze heeft het nummer namelijk deels in het Spaans en deels in de taal van haar eigen roots gezongen: Turks. Niet alleen Belle Perez heeft ontzettend veel genoten van het optreden, ook anderen waren te spreken over Karsu’s performance. Ze werd overladen met positieve berichten op Social Media. Is Karsu Dönmez dé ontdekking van dit seizoen Beste Zangers? Wij denken van wel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Davina Michelle uitzinnig van vreugde dat Hyper-show door kan gaan

Davina Michelle is door het dolle heen. De evenementen kunnen eindelijk weer van start gaan. En daar is de blondine natuurlijk wel blij mee. 

Foto: Helene Hendriks wordt volledig verkeerd begrepen na optreden VI Vandaag

Hélène Hendriks heeft gereageerd op de uitspraken die ze...

De 4 meest opmerkelijke feitjes en foto’s van GTST-actrice Noa Zwan

Noa Zwan is een van de meest getalenteerde jongeren die mee doet aan Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze feitjes en foto's vallen het meest op.