Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Suzanne Schulting heeft haar fans wederom verwend door het plaatsen van een heerlijke video. In de video is ze hard aan het trainen in de sportschool. De onderkant van haar lekkere natte wordt dan ook bijna volledig in beeld gebracht. Het enige wat Suzanne nog aan heeft in de sportschool is een loszittend sportbroekje. De fans kunnen flink genieten van de mooie afgetrainde benen van Suzanne. Het lijkt erop dat Suzanne even vergeet dat ze gewoon in een openbare sportschool is. Wat is het toch heerlijk om deze fitte afgetrainde schaatsster in actie te zien! Het is dan ook niet heel gek dat deze knappe brunette al bijna de miljoen volgers aan heeft getikt op deze jonge leeftijd. Bekijk de foto’s van Suzanne in de sportschool hieronder!

Suzanne Schulting sportschool

Suzanne blijft maar werken aan herstel

Waar haar collega’s Jutta Leerdam en Pien Hersman volop aan het genieten zijn van het einde van het schaatsseizoen, blijft Suzanne maar werken aan haar herstel. Jutta Leerdam deelt sinds het einde van het seizoen volop beelden van heerlijke uitjes. Ze is vooral veel in Amerika te vinden bij haar vriendje Jake Paul. Ook Pien is al twee keer op vakantie geweest. Ze is al naar Marokko en Dubai gegaan. Voor Suzanne zit dit er zo te zien niet in. Het is natuurlijk lastig om met een gebroken enkel op vakantie te gaan. Daarnaast moet ze ook zo snel mogelijk weer fit zijn om zich goed te kunnen voorbereiden op het nieuwe seizoen. Zo te zien doet ze hier ook alles aan. Suzanne is dus enorm goed bezig!

Meer zien van Suzanne Schulting doe je op Instagram

Wil jij meer zien van de knappe schaatsster Suzanne Schulting? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de brunette vooral veel prachtige actiefoto’s in haar heerlijk strak zittende schaatspakjes. Ze plaatst veel beelden van haar wedstrijden en beste overwinningen. Daarnaast geeft ze je zo nu en dan ook een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.