Schaatsster Robin Groot laat ploeggenotes watertanden met strakke achterzijde: ‘Mag ik ook een hapje?’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Robin Groot is druk aan het trainen in een strak pakje met bolle achterzijde. Haar ploeggenotes beginnen te watertanden en willen ook een hapje!

Schaatsster Robin Groot heeft een nieuw bericht op Instagram waar ze druk aan het trainen is. Ze laat zien hoe ze meerdere oefeningen uitvoert, maar de manier waarop laat iedereen watertanden. Dit bericht is bedoelt als promotie voor voedzame crackers. Daarom gaat ze na het trainen lekker een crackertje eten met wat beleg. Haar ploeggenootjes worden hongerig van deze video en willen ook een hapje. Zo zeggen ze in de reacties “Yummy in my tummy” en “Mag ik ook een hapje?”. Robin heeft deze reacties geliket, dus ze vond het wel leuke opmerkingen gelukkig!

Bekijk hier de video van Robin Groot zelf.

Robin Groot cracker

Robin Groot krijgt vaak veel positieve reacties

De mooie schaatsster Robin Groot verwent haar volgers vaak met heerlijke foto’s. Ze draagt al een tijdje zomerse kleding en dat weer lijkt er nu toch ook eindelijk een keer aan te komen. Haar mannelijke volgers kunnen hier wel van genieten. Robin houdt van strakke truitjes die haar pluspunten laten opvallen. Ze weet wel hoe ze de aandacht van mannen kan wekken. De reacties laten dan ook wel zien dat ze genoeg aandacht krijgt met haar foto’s. Je ziet van alles en nog wat voorbij komen.

Meer zien van Robin Groot kan altijd op Instagram

Wil jij nou meer zien van onze Nederlandse schaatsster? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagrampagina! Ze weet precies hoe ze de aandacht kan trekken en dat laat ze wel blijken. Robin houdt je natuurlijk ook op de hoogte van haar schaatscarrière. Daarnaast geeft ze je ook regelmatig een kijkje in haar privéleven als ze bijvoorbeeld om vakantie is of lekker thuis aan het chillen met haar ploeggenootjes en beste vriendinnen. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!